merto35
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Mert Şeker
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 250 tllik bir bütçem var oyuncu kulaklığı alıcam 7.1 içeren fiyat performans ürünü öneriniz varmıdır ben araştırdım 4 adet kulaklık buldum bu şartlara uygun.Başka bir öneriniz varsa fikrinizi paylaşabilirsiniz haricinde bu 4ünden birini seçmeniz kalite açısından bana yardımcı olmanızı sağlıycaktır.
Gamepower MEI RGB 7.1 Gaming Kulaklık - 504,99 TL - Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
Gamepower MEI RGB 7.1 Gaming Kulaklık en uygun fiyatıyla 504,99 TL! Kablolu Kulaklıklar kategorisindeki Gamepower marka ürünler Zoccoshop'da.
www.zoccoshop.com
James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
GameBooster H8 Ghost Shark Rainbow RGB Titreşimli 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
GameBooster H8 Ghost Shark Rainbow RGB Titreşimli 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-H8 ITOPYA'da.
www.itopya.com
LOGITECH G430 OYUN HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G430 OYUN HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com