Neler Yeni

7.5K Bu özelliklerde montajlı şekilde alabilceğim bi sistem var mı?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
imzamda yazan sistemi 1 ay önce itopyadaki teknopandayı özelleştirerek 7100 TL ye aldım şuan 7300 TL civarında 1 tb HDD eklersen 7600 felan olur
senin 2060 a sorunlu diyolardı windforceye ses sorunu demişlerd

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
senin 2060 a sorunlu diyolardı windforceye ses sorunu demişlerd
hacım ses sorunu sadece çok çok fazla ısınınca çıkıyor oda 1 ayda 2-3 kez oldu. bir de en sıcak havalar gitti bundan sonra havalar soğuyacağı için pek ısınacağını sanmam. işlemci ısınıyor ona çare yok ama ekran kartında fazla ısınma sorunu görmedim. ha belki benim aldığım kart şansa sessiz çalışıyordur onu bilemem. ama benim bir şikayetim yok. performansa bakarım ben ve performansta istediğimden fazlasını verdi ;)

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
hacım ses sorunu sadece çok çok fazla ısınınca çıkıyor oda 1 ayda 2-3 kez oldu. bir de en sıcak havalar gitti bundan sonra havalar soğuyacağı için pek ısınacağını sanmam. işlemci ısınıyor ona çare yok ama ekran kartında fazla ısınma sorunu görmedim. ha belki benim aldığım kart şansa sessiz çalışıyordur onu bilemem. ama benim bir şikayetim yok. performansa bakarım ben ve performansta istediğimden fazlasını verdi ;)
ses sorunu ne oluyo cızırtı falan mı

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Heath Ledger
fazla fan sesi geliyor. ancak bu sıcaklarda normal yani bu fan sesi. kimisi 7000 tl vermişim bir de fan sesi mi olacak diyip ona tepki gösterebiliyor

Nev0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İnanç Ayan
Ben gigabyte ekran kartının sıcaklığının fazla olduğunu düşünüyorum. Alabilceksen daha iyi modellere başvur. Galax, asus rog strix gibi... Bir de bakmak istersen donanim arsivi 2 kasasi var itopyada ona rx 5700xt takviyesi yaparsan 7000tl ediyor haberin olsun

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Ben gigabyte ekran kartının sıcaklığının fazla olduğunu düşünüyorum. Alabilceksen daha iyi modellere başvur. Galax, asus rog strix gibi... Bir de bakmak istersen donanim arsivi 2 kasasi var itopyada ona rx 5700xt takviyesi yaparsan 7000tl ediyor haberin olsun
kasa hdd ssd özelleştirince 8.2yi buluyo

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0