GTX 1650 Ti içerdiği için bu fiyatta rakibi yok:En fazla 7300e kadar laptop önerisi istiyorum.Üniversite ve arada oyunlar için kullanılacak valo vs.
İşlemcisi düşük değil mi ?GTX 1650 Ti içerdiği için bu fiyatta rakibi yok:
![]()
Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Monster Abra A5 V16.6.5 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de Acer Aspire A715-75G, %36 oranında indirime girmiş ve GTX 1650 Ti içeriyor:
Bütçesini 200tl daha yükseltebilir mi bilmiyorum ama 8gb ram yeterli olur mu ?
8 GB RAM birçok oyuna yeterli gelecektir fakat aldıktan bir süre sonra 16 GB'ye yükseltmeniz işinize yarar.İşlemcisi düşük değil mi ?
Monster iyi gibi ama sorun çıkarır mı diye korkuyorum.Birde 8gb ram ne kadar yeterli olur ?
Olur. Yetmezse ileride ekler , çok iyi model bu.Bütçesini 200tl daha yükseltebilir mi bilmiyorum ama 8gb ram yeterli olur mu ?
Bütçesini 200tl daha yükseltebilir mi bilmiyorum ama 8gb ram yeterli olur mu ?
Hayatta monster alınmaz. Ne çektirir o sana servisi bozulması.İşlemcisi düşük değil mi ?
Monster iyi gibi ama sorun çıkarır mı diye korkuyorum.Birde 8gb ram ne kadar yeterli olur ?
Önerilerden önce monster düşünüyorlardı.16gb ram ile 7100tl falan yapıyordu.Konu açtığımda çoğu kişi fiyatına göre iyi alınır falan dediler.Şimdi kararsız kaldık yine.Hayatta monster alınmaz. Ne çektirir o sana servisi bozulması.
Lenovo daha iyi fiyatına göre.Önerilerden önce monster düşünüyorlardı.16gb ram ile 7100tl falan yapıyordu.Konu açtığımda çoğu kişi fiyatına göre iyi alınır falan dediler.Şimdi kararsız kaldık yine.
10200h
1650
8x2 ram
250gb ssd
120hz ekran monster ın özellikleri bu
Arkadaşım 6 veya 7. sınıftan beri (şuan 10. sınıfa geçti) monster kullanıyor. Daha sıkıntı yaşadığını duymadım. Aksine öneriyor.Önerilerden önce monster düşünüyorlardı.16gb ram ile 7100tl falan yapıyordu.Konu açtığımda çoğu kişi fiyatına göre iyi alınır falan dediler.Şimdi kararsız kaldık yine.
10200h
1650
8x2 ram
250gb ssd
120hz ekran monster ın özellikleri bu
Bazıları övüyor bazıları sövüyor arada kaldık.Arkadaşım 6 veya 7. sınıftan beri (şuan 10. sınıfa geçti) monster kullanıyor. Daha sıkıntı yaşadığını duymadım. Aksine öneriyor.