7-8 bin bandına anne babaya alınacak telefon önerisi.

arkadaşlar selam kendime honor 400 pro telefon alacaktım pro olmayan modelini alıp anne babama da telefon almaya karar verdim ikisi için toplam 17-18 civarı bütçem kalıyor https://www.hepsiburada.com/redmi-1...aomi-turkiye-garantili-yesil-p-HBCV000076VCIV şu telefon nasıldır veya bu bütçede başka önerileriniz var mı ?
aynısını anneme aldım çok beğendi tavsiye ederim fakat 8k fiyata bulabilirsen benimde kullandığım realmi 12 8gb/256gb versiyonunuda öneririm

bunu önerecektim 8.5'a almıştım da şuan pek satan kalmamış üretimi durmuş olabilir

aynısını anneme aldım çok beğendi tavsiye ederim fakat 8k fiyata bulabilirsen benimde kullandığım realmi 12 8gb/256gb versiyonunuda öneririm
13 civarında hocam o bütçemi çok aşar.

bunu önerecektim 8.5'a almıştım da şuan pek satan kalmamış üretimi durmuş olabilir
şu an redmi 14 ler var sanırım ama onlar da biraz aşıyor bütçemi

arkadaşlar selam kendime honor 400 pro telefon alacaktım pro olmayan modelini alıp anne babama da telefon almaya karar verdim ikisi için toplam 17-18 civarı bütçem kalıyor https://www.hepsiburada.com/redmi-1...aomi-turkiye-garantili-yesil-p-HBCV000076VCIV şu telefon nasıldır veya bu bütçede başka önerileriniz var mı ?
bence üzerine az daha para koyup samsung galaxy a16 6-128 alabilirsin 14c nin ekran hem büyük hem çözünürlük çok düşük 25w adaptörü de indirim kanallarını takibe alarak bilindik bir marka alabilirsin

a101 sitesinde redmi13 redmi12 var onlar olur mu sizce ?

a101 sitesinde redmi13 redmi12 var onlar olur mu sizce ?
az butceyi zorla 10.5kya bunu al.

kutudan kilif + adaptor + ekran filmi uygulanmis sekilde cikiyor. arti olarak 5g destegi 256gb depolama ve dimensity 7050 ile bu fiyata rakipsiz cihaz.

az butceyi zorla 10.5kya bunu al.

kutudan kilif + adaptor + ekran filmi uygulanmis sekilde cikiyor. arti olarak 5g destegi 256gb depolama ve dimensity 7050 ile bu fiyata rakipsiz cihaz.

biraz araştırdım bunu farklı konuda görmüştüm ısınma ve bataryanın hızlı bitmesi demişler doğru mu ? babam dolmuş şoförü telefonu çok kullanıyor mi note 3 var şu an batarya gün boyu dayanıyor yine öyle bir tel lazım

Geri