8 bit ile 6+frc aynı şeyemi geliyor hocam tam olarakyok 6bit+frc var renk ayarı yapar düzeltirsin
8 bit saf renk aralığı frc ile 8 bit yazılımsal 8 bit oluyor renkler biraz daha karanlık oluyor ama renk ayarı ile sıkıntı yaşamazsın r27i30 da alabilirsin g4de sanal çözünürlük ile 2k da keskin olur kenarlar daha düzgün olur 27 incte r27i veya g4 alıp geçin başka monitör bakmayın8 bit ile 6+frc aynı şeyemi geliyor hocam tam olarak
Sanal çözünürlük derken hocam onu bilmiyorum nedir bide karanlık renkler derken anlamadım. Kısacası hicbirsey anlamadım8 bit saf renk aralığı frc ile 8 bit yazılımsal 8 bit oluyor renkler biraz daha karanlık oluyor ama renk ayarı ile sıkıntı yaşamazsın r27i30 da alabilirsin g4de sanal çözünürlük ile 2k da keskin olur kenarlar daha düzgün olur 27 incte r27i veya g4 alıp geçin başka monitör bakmayın
Tamam hocam ben G4 alayım o zaman başka birşeye bakmaya gerek yok teşekkürlersen boşver renkleri renkleri ayarlayacaksın illaki hangi monitör olursa olsun g4 veya r27i30 al geç sanal çözünürlük açabilirsin her nvidia veya amd kartta bunu yaparsan kartın 2k-4k işler ama sana 1080p gösterir ama kenarlar daha keskin ve düzgün olur şuanda herhangi bir tv- monitör-laptop ekranından 1080p görürken kartını 2k işletip görüntü kalitesini biraz arttırabilirsin