Neler Yeni

7 Plus Güncelleme Geldi Fakat Sıfırlayıp PC' den Kurmak İstiyorum.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Başlıkta da belirttiğim gibi telefonuma güncelleme geldi ama epeydir bi kasma sorunu ve instagramda hikayelerde ve reels videolarında genel olarak ses gecikmesi yaşadığımından dolayı telefonu önce sıfırlayıp sonra güncelleme yapmak istiyorum ancak;
Kendi icloud'umdan çıkış yapsam
Sim kartımı çıkartsam

ve o şekilde telefonu sıfırlayıp sonradan güncelleme yapsam. Yeniden icloud'umda olan şeyler geri gelir mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet, bunları yapmadan önce yedeklediyseniz gelir.
Sıfırladıktan sonra kurarken giriş yaptırır, verilerinizi alın diye bir yer gelir, oradan iCloud yedeğinizi alırsınız.

Garanti olsun diye PC'ye iTunes'tan da bir manuel yedek alın.
Sıfırlama ve güncelleme işlemini iTunes üzerinden yapın. Bütün yazılım dosyasını ipsw olarak indirip flashlayacağı için daha sağlıklı olur. Temiz kurulumla yeni yazılıma geçersiniz.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, bunları yapmadan önce yedeklediyseniz gelir.
Sıfırladıktan sonra kurarken giriş yaptırır, verilerinizi alın diye bir yer gelir, oradan iCloud yedeğinizi alırsınız.

Garanti olsun diye PC'ye iTunes'tan da bir manuel yedek alın.
Sıfırlama ve güncelleme işlemini iTunes üzerinden yapın. Bütün yazılım dosyasını ipsw olarak indirip flashlayacağı için daha sağlıklı olur. Temiz kurulumla yeni yazılıma geçersiniz.
Çok teşekkür ederim. Şu an güncelleme dosyasını itunes üzerinden indirdim. Yedeğide yine itunes üzerinden alıyorum. Umarım bazı hatalarda bu sayede giderilir :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çok teşekkür ederim. Şu an güncelleme dosyasını itunes üzerinden indirdim. Yedeğide yine itunes üzerinden alıyorum. Umarım bazı hatalarda bu sayede giderilir :)
Rica ederim, umarım :)
Bu esnada Windows güvenlik duvarını ve iPhone'unuzdaki Touch ID'yi kapatırsanız hata alma olasılığınız azalır.
Bazen güncellemenin sonuna doğru hata verebiliyor, Windows-Apple uyumsuzluğunun gıcıklığı.

Top Bottom