Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ben olsam bütçeniz yetermi bilmiyorum ama işlemci ve anakart yerine böyle yapardım.teşekkür ederim bu sıstemı tavsıye etme sebebım aslında hazır sıstem oldugu ıcın tek tek bu parcaları toplayınca bu fıyatda bunu almak ımkansız gıbı gorunuyor aslında 6.sıstemde var ama onun ıcındekı kasa ve psu markasını ılk defa duydum performax hellfıre dıye
sizin tavsiyenıze gore fiyat cıkarıcam ne kadar tutuyor dıye
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen 1.sistem nasıl sızce ? yanı gercekten ben mı yanlıs bakıyorum ınternetten bılmıyorum ama hazır sıstemlerdekı urunlerı en ucuzunu buldugum zaman bıle nedense bu fıyatları gecıyor
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.667,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.296,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com