Cross olabilir normal naked olsun yeterNe tarz
EskişehirNerede oturuyorsunuz?
Bu paraya kaldı mı o motorlarCross olabilir normal naked olsun yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eskişehir
Maalesef belki bi umut 2.el falanBu paraya kaldı mı o motorlar
Belirttiğiniz bütçede istediğiniz motorlar pek bulunmuyor maalesef. Ama size şöyle bir chopper önerisi yapabilirim;Eskişehir
Bence scooter al trafiği bilmiyorsan iyi olurMaalesef belki bi umut 2.el falan
2.el rks ilanına bir bakayım saolunBelirttiğiniz bütçede istediğiniz motorlar pek bulunmuyor maalesef. Ama size şöyle bir chopper önerisi yapabilirim;
veya; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-temiz-125r-1171735478/detay
RKS mümkün olduğunca almamaya özen gösterin derim. İlerleyen vadelerde size sorun yaratma olasılığı yüksek.2.el rks ilanına bir bakayım saolun
hocam ilk motorRKS mümkün olduğunca almamaya özen gösterin derim. İlerleyen vadelerde size sorun yaratma olasılığı yüksek.
Açıkçası motorun kondisyon ve kozmetiğine bağlı bu biraz da. Ama genelde yorumları pek iç açıcı değil diye biliyorum.hocam ilk motor
olarak rks tnt 125 düşünuyorum bunu bi 2 yıl kullandıktan sonra satma planım var ?
motorun kronik ve arıza tiplerini youtbe üzerinden baktım şanslıysam kronik gelmezAçıkçası motorun kondisyon ve kozmetiğine bağlı bu biraz da. Ama genelde yorumları pek iç açıcı değil diye biliyorum.