70 bin tl ye kadar laptop onerisi

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
Ben elektrik-elektronik öğrencisiyim. Okul için bir laptopa ihtiyacım var. Bütçem 65-70 bin TL. Triple a gibi yüksek güç isteyen oyunlar için güçlü bir masaüstü bilgisayarım var ancak arkadaşlarıma gittiğimde ufak oyunları oynatabilmesi iyi olur. Laptopun sessiz ve hafif olması lazım. Cihazdan derslerim dışında video, film vs. izleyeceğim. Yani ekranının iyi olması benim için önemli. MacBook Air veya Macbook Pro M4 güzel gözüküyor ancak şimdiye kadar hiçbir Apple ürünü kullanmadım. MacBook'lar iPhone ile harika çalışıyor diye biliyorum. Samsung telefon ile cihaza bağlanıp dosya aktarma gibi işlemleri yapmanın iPhone kadar iyi olmayacağından şüpheliyim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben elektrik-elektronik öğrencisiyim. Okul için bir laptopa ihtiyacım var. Bütçem 65-70 bin TL. Triple a gibi yüksek güç isteyen oyunlar için güçlü bir masaüstü bilgisayarım var ancak arkadaşlarıma gittiğimde ufak oyunları oynatabilmesi iyi olur. Laptopun sessiz ve hafif olması lazım. Cihazdan derslerim dışında video, film vs. izleyeceğim. Yani ekranının iyi olması benim için önemli. MacBook Air veya Macbook Pro M4 güzel gözüküyor ancak şimdiye kadar hiçbir Apple ürünü kullanmadım. MacBook'lar iPhone ile harika çalışıyor diye biliyorum. Samsung telefon ile cihaza bağlanıp dosya aktarma gibi işlemleri yapmanın iPhone kadar iyi olmayacağından şüpheliyim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Mac'ler iPhone cihazlarla daha iyi çalışır evet ancak Samsung ile de aktarım yapabilirsin elbette iPhone kadar iyi olmayacak ama zaten Galaxybook gibi bir şey alman şu anlık mümkün olmayacağından hiçbir zaman Samsungla aktarımın çok çok iyi seviyede zaten olamaz Windows'dan çok da fark etmeden aktarım yapabilirsin. Ekranı zaten tam aradığın kıvamda sessizlik ve hafiflik yine istediğin gibi. Harici olarak müthiş bir bataryası var. İşyerinde 3 tane koca monitör olmasına rağmen 15 inçlik Macbooktan dizi açtırıyorlar bana sen düşün. Air veya Pro arasında keyfine göre tercih yapabilirsin aktif çalışan bir fana ihtiyacın olacak mı veya bazı portlara buna göre tercihini belirleyebilirsin

Geri