HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,903
2x16 şeklinde attım sadece 1 tane alacaksın 2 tane gelecek kutuda.Ram dan kaç adet almalıyım?
2x16 şeklinde attım sadece 1 tane alacaksın 2 tane gelecek kutuda.Ram dan kaç adet almalıyım?
Hacı abi anakart çok giriş seviye olmamismi32 Fazla fazla yeter. Rendermi alacak bana![]()
Bu ramler iyise bende alım abi2x16 şeklinde attım sadece 1 tane alacaksın 2 tane gelecek kutuda.
İkisi de iyi.Hacı abi anakart çok giriş seviye olmamismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ramler iyise bende alım abi
Ne ikiside iyi abiİkisi de iyi.
Kaç adet ram almam gerek? 2x16 çünkü 2 adet mi alacağım???![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GoodRam 32GB(2x16) IRDM EXPO 5600mhz CL30 DDR5 Ram (IR-5600DL30S-32GDC)
GoodRam 32GB(2x16) IRDM EXPO 5600mhz CL30 DDR5 Ram (IR-5600DL30S-32GDC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.549,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool PM850D 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PM850D 850 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool PM850D 850 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah özelliklerini incele, 3.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.777,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Galax RTX 4070 TI EX Gamer V2 47IOM7MD9BDT 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI EX Gamer V2 47IOM7MD9BDT 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax RTX 4070 TI EX Gamer V2 47IOM7MD9BDT 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu şekilde 62K tutuyor kalan parayla da 2K bir monitör alırsınız.
Parçaların hepsi de çok kaliteli direkt alıp geçebilirsiniz.
1 tane alacaksınız 2 tane gelecekKaç adet ram almam gerek? 2x16 çünkü 2 adet mi alacağım???
Tamam birkaç sorum daha var1 tane alacaksınız 2 tane gelecek
1tane 3300 ver al.Kaç adet ram almam gerek? 2x16 çünkü 2 adet mi alacağım???
4k da yetersiz kalır ekran kartı 2k al geç.Tamam birkaç sorum daha var
Monitör kaç 4k mı olmalı 2 k mı
Darboğaz olur mu
Tüm hepsi kendi arasında ve kasa ile uyumlu mu
Bu pc ortalama kaç fps verir
Daha sonra upgrade yapabilir miyim?yapabileceksem yapabileceğim işlemcileri yazar mısınız?
Anakart iyi mi?
Kalan sorularımı da cevaplar mısın?1tane 3300 ver al.
4k da yetersiz kalır ekran kartı 2k al geç.
Oradaki diğer soruları da cevaplar mısınKalan sorularımı da cevaplar mısın?
Kafaya takacak bişi yok update e de müsait anakart da iyi.Kalan sorularımı da cevaplar mısın?
Oradaki diğer soruları da cevaplar mısın
Sorular
Bide upgrade yapabileceğim işlemcileri yazar mısın?(en iyiden en kötüye şekilde) (diğer parçaları hiç değişmeden) (darboğaz olmadan)Kafaya takacak bişi yok update e de müsait anakart da iyi.
0 darboğaz kullanırsın.
Saçma sapan sistem önerisi yapmıyorum zaten...
Şu an piyasanın en iyi oyun işlemcisi 14900K dan bile iyi işlemci önerdim san aşu an daha iyisi yooook yani...Sorular
Donuyor ondan rastgele yazdım mesajlar gelsin diye
neyse çok teşekkür ederim son sorum bunda kaç gb depolama alanı oluyor?(rtx 4070 ti li olan) ortalama kaç fps verir???
Bide upgrade yapabileceğim işlemcileri yazar mısın?(en iyiden en kötüye şekilde) (diğer parçaları hiç değişmeden) (darboğaz olmadan)
Darboğazın d si olmaz işlemci acayip bişiSorular
Donuyor ondan rastgele yazdım mesajlar gelsin diye
neyse çok teşekkür ederim son sorum bunda kaç gb depolama alanı oluyor?(rtx 4070 ti li olan) ortalama kaç fps verir???
Bide upgrade yapabileceğim işlemcileri yazar mısın?(en iyiden en kötüye şekilde) (diğer parçaları hiç değişmeden) (darboğaz olmadan)
Bide bunlar için 2k monitor gerek dedin, 1080 p de bisey olurmu(bi kac aksesuar da alscam butce düştü)Şu an piyasanın en iyi oyun işlemcisi 14900K dan bile iyi işlemci önerdim san aşu an daha iyisi yooook yani...
Çıkınca takarsın 8000 9000 Serisi Ryzenlerden.
2K da RTX 4090 BESLİYOR 7800X3D çok topladık bu işlemciyle sistem adamın aklını alır
Darboğazın d si olmaz işlemci acayip bişi![]()
Bide monitör alıyorum ama nasıl bağlayacağım sistemi?Şu an piyasanın en iyi oyun işlemcisi 14900K dan bile iyi işlemci önerdim san aşu an daha iyisi yooook yani...
Çıkınca takarsın 8000 9000 Serisi Ryzenlerden.
2K da RTX 4090 BESLİYOR 7800X3D çok topladık bu işlemciyle sistem adamın aklını alır
Darboğazın d si olmaz işlemci acayip bişi![]()