Ready or notbf 1 veya fh 4 bu fiyatın en iyisi veya crsis trigoly
crysis var fh4 açılmama hatası var diyorlar battlefield in hikayesi kısabf 1 veya fh 4 bu fiyatın en iyisi veya crsis trigoly
aldımReady or not
80 tl diye yazmadım tosla veya naysla alırsa daha da düşüyoReady or not
Knk 45tl daha ekle doom Eternal al zamlanırsa suri kesemessincrysis var fh4 açılmama hatası var diyorlar battlefield in hikayesi kısa
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım
bf 1 hikayesi kısa ama online ı çok iyi ben fh 4 hata almadımcrysis var fh4 açılmama hatası var diyorlar battlefield in hikayesi kısa
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım
reis o kadar ekleyememKnk 45tl daha ekle doom Eternal al zamlanırsa suri kesemessin
-Mount blade 2 aliyimmi? Torrentten bi deneyim diyordum ama fiyat cok yukselir mi?Ready or not
doom eternel da seni üzmez yaklaşık 50 saat oynadım benreis o kadar ekleyemem
ben çok online oynamıyorum işlemcide ekran kartıda amd benim o yüzden arada kaldım fh4 düz paketi alma diyorlar diyer paketleride 70 den pahalıbf 1 hikayesi kısa ama online ı çok iyi ben fh 4 hata almadım
valve pack yerine half life oyunlarına al daha iyi gibi ben valvenin obür oyunlarını sevemedim-Mount blade 2 aliyimmi? Torrentten bi deneyim diyordum ama fiyat cok yukselir mi?
-Valve paket aliyim mi? Left 4dead oynamistim sevmedim,
Bannerlord sıkıci bence-Mount blade 2 aliyimmi? Torrentten bi deneyim diyordum ama fiyat cok yukselir mi?
-Valve paket aliyim mi? Left 4dead oynamistim sevmedim,
Tam 70 miben çok online oynamıyorum işlemcide ekran kartıda amd benim o yüzden arada kaldım fh4 düz paketi alma diyorlar diyer paketleride 70 den pahalı