70 tl yi kripto paraya ya yatirsam nolur ?

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
Elimde 70tl param var yani gitse de çok koymaz kripto denemek istiyorum ama gram bilgim yok nereden alınıyor nasıl alınıp satılıyor hiçbir bilgim yok bunlar nereden alınıp satılır istediğim zaman yatırıp kartıma (ininal) çekebilir miyim ne kadar kâr edebilirim hangi coini almam lazım ve 17 yaşında olmam sorun olurmu

4.71 doların olur

5 dolar desek düz. Her sene 2ye katlayarak ilerlesen 10 yılda 5120 doların olur :D

Elimde 70tl param var yani gitse de çok koymaz kripto denemek istiyorum ama gram bilgim yok nereden alınıyor nasıl alınıp satılıyor hiçbir bilgim yok bunlar nereden alınıp satılır istediğim zaman yatırıp kartıma (ininal) çekebilir miyim ne kadar kâr edebilirim hangi coini almam lazım ve 17 yaşında olmam sorun olurmu
Yaştan ve paranın az olmasından kaybettin.

coinex'de "yaş sınırı" yoktu yanlış hatırlamıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri