Link atabilir misinAjazzı almayan kalmadı herhalde
Link atabilir misinAjazzı almayan kalmadı herhalde
Link atabilir misin
Öncelikle çok teşekkür ederim geri dönütünüz için. Ancak bu ürün bütçemi aşıyor. Başka ürün öneriniz var mıdır? Diğer konularda Geeky GK61 önerdiğinizi gördüm. Bir de Ajazz var tabii şu an indirimde olan. Hepsi düşünülünce hangisini önerirsiniz?DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Ajazz yapıştırın hocam.Öncelikle çok teşekkür ederim geri dönütünüz için. Ancak bu ürün bütçemi aşıyor. Başka ürün öneriniz var mıdır? Diğer konularda Geeky GK61 önerdiğinizi gördüm. Bir de Ajazz var tabii şu an indirimde olan. Hepsi düşünülünce hangisini önerirsiniz?
Tamamdır çok teşekkür ederim.Ajazz yapıştırın hocam.
21 dolar olan tusları değişmiyormu kalp felan var sevemedimÖncelikle çok teşekkür ederim geri dönütünüz için. Ancak bu ürün bütçemi aşıyor. Başka ürün öneriniz var mıdır? Diğer konularda Geeky GK61 önerdiğinizi gördüm. Bir de Ajazz var tabii şu an indirimde olan. Hepsi düşünülünce hangisini önerirsiniz?
Değişiyor21 dolar olan tusları değişmiyormu kalp felan var sevemedim
Ödeme sayfasında başka renk seçeneği olaraktan demek istedim bunun sade versiyonu yokmu düz renkDeğişiyor
Hocam bir de şimdi satın alım gerçekleştirdim ancak vergi olayları nasıl oluyor? Bir kesim vergi olacak diyor, diğer taraf hayır önceden aldık çıkmadı diyor.Değişiyor
vergi çıkmaz @freygasm açıklamıştı 21 dolar yazılıyor 10 dolara kadar site ödüyor 21 in %33 ü 7 dolar yaparHocam bir de şimdi satın alım gerçekleştirdim ancak vergi olayları nasıl oluyor? Bir kesim vergi olacak diyor, diğer taraf hayır önceden aldık çıkmadı diyor.