Geçen gün bir konu vardı amazonda kodla beraber 500 TL ye geliyordu %60 klavye red switch inşallah yine denk gelir takipte kalSoru Başlıktadır. Bütçeyi biraz yükseltebilirim
Performansı falan bilmem ama nrkadar çirkinmiş yav1.2k da su var sadece onu biliyorum maalesef bakmak isterseniz diye atiyorum buraya
Performansı falan bilmem ama nrkadar çirkinmiş yav1.2k da su var sadece onu biliyorum maalesef bakmak isterseniz diye atiyorum buraya
hocam bir suru var ama US QGeçen gün bir konu vardı amazonda kodla beraber 500 TL ye geliyordu %60 klavye red switch inşallah yine denk gelir takipte kal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performansı falan bilmem ama nrkadar çirkinmiş yav
US Q klavye varbütçemi aşıyor maalesef. 800TL'ye öneriniz varmı
hocam bir suru var ama US Q
US Q klavye var
Geçen gün bir konu vardı amazonda kodla beraber 500 TL ye geliyordu %60 klavye red switch inşallah yine denk gelir takipte kal
bir fikrim yok maalesefGameBooster GM06B Core Türkçe Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster GM06B Core Türkçe Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GB-GM06B ITOPYA'dawww.itopya.com
bu iyi midir hocam
Türkçe bulamazsın bu bütçede. Bulsan da abudik gubudik, 3günde bir switch bozan gamepower, rampage bulursun. Tavsiyem yurtdışı alman.