Aerocool aero white bakabilirsinRGB felan filan şart değil
700-650 w alınabilecek en iyi PSU almak istiyorum bütçe max 600 TL
MWE White 650WRGB felan filan şart değil
700-650 w alınabilecek en iyi PSU almak istiyorum bütçe max 600 TL
hocam bu biraz kalitesiz gibi geldi bana internette 700 w 700tlye felan geziyoz bu ucuz geldi![]()
High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) | Teknobiyotik
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...www.teknobiyotik.com
Gayey kalitelidir high power için rahat olsun.hocam bu biraz kalitesiz gibi geldi bana internette 700 w 700tlye felan geziyoz bu ucuz geldi
High power fsp vs. de iyidir.bugun incehesapta indirim olacak ben sana corsair veya cooler master tavsiye ederim thermaltakede iyidir geri kalan psulara bakma çünki boş psular
Adam 600 lira diyor dostum sen fsp diyorsun bak bakalım 600 liraya fsp nin psu su kaldımı high power diyorsun ne üdüğü belirsiz marka kaliteli parçalar için f/p diyoruz high powerı alıp 2 ay sonra buraya psu dan çok ses geliyor diye konu açacak adam yapma ALLAH aşkınaHigh power fsp vs. de iyidir.
Dostum high power kaliteli bir narka gamepower gibi değil bozulmaz patlamaz.Adam 600 lira diyor dostum sen fsp diyorsun bak bakalım 600 liraya fsp nin PSU su kaldımı high power diyorsun ne üdüğü belirsiz marka kaliteli parçalar için f/p diyoruz high powerı alıp 2 ay sonra buraya PSU dan çok ses geliyor diye konu açacak adam yapma ALLAH aşkına