yayın ve video cekecegim için ekran kartını biraz daha yüksek birşet tercih etmek istiyorumFSP CMT120A Adreslenebilir 4 adet RGB Fanlı Kasa
AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
GSKILL 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek
MSI B450M-A PRO MAX
MSI GTX 1660 SUPER GAMING X Ekran kartı
SAMSUNG PM981A 512GB M.2 3500-2900MB/s SSD
SEAGATE 1TB 7200rpm Dahili Sabitdisk
FSP Hyper K 600 600W 80+ EU
Bence güzel oldu 7000 civarı bir şey tutar.
tamam dostum o zaman 7000 tl yerine biraz daha fazla tutar ama güzel bir yayın açmış olursunyayın ve video cekecegim için ekran kartını biraz daha yüksek birşet tercih etmek istiyorum
ayrı ayrı toplayınca fiyat yükseliyor direk hazır olarak alabilecegim bi sistem lazım forum sahibi görse bi yardımcı olsa ne makbule geçertamam dostum o zaman 7000 tl yerine biraz daha fazla tutar ama güzel bir yayın açmış olursun
Attığım sistem alabileceğin belkide en iyi sistem işlemci konusunda 3700X'in yayın performansı 2700X'ten de 3600'den de çok daha iyidir ve ekran kartı olarak da zaten 2060 super bu iş için biçilmiş kaftan yayın perforfmasnının çok iyi olması yanında fiyatı da iyi oyun performansı da fena değil attığım galax modelin OC performasnı da mükemmel ve kasa konusunda indirimde bir kasa soğutması oldukça iyi ama fan ekleyebilirsin , SSD konusunda da oldukça iyi bir SSD indirime girmişti ve zaten hızları iyi garanti konusunda 200 TBW'ye 3 yıl garanti , RAM konusunda kaliteli marka corsairin 2x8 3200 mhz CL 16 ramleri, PSU konusunda high power'ın üst düzey kaliteli F/P PSU'su ama paran yetmezse diğer PSU'ya bakabilirsin, anakart konusunda B450 tomahawk max , giriş X570 anakarltardan bile iyi sayılır VRM yapısı ve soğutması yayın için yeter ve monitör konusunda bütçe pek yetmedi ama B450 a pro max + FSP 600W 60AHBC yaparsan viewsonic'in monitörünü alabilirsin yeni IPS panel kullanıyor oldukça iyi.ayrı ayrı toplayınca fiyat yükseliyor direk hazır olarak alabilecegim bi sistem lazım forum sahibi görse bi yardımcı olsa ne makbule geçer
söylediğin sistem ayrı ayrı topladıgında cok yüksek rakam cıkıyorAttığım sistem alabileceğin belkide en iyi sistem işlemci konusunda 3700X'in yayın performansı 2700X'ten de 3600'den de çok daha iyidir ve ekran kartı olarak da zaten 2060 super bu iş için biçilmiş kaftan yayın perforfmasnının çok iyi olması yanında fiyatı da iyi oyun performansı da fena değil attığım galax modelin OC performasnı da mükemmel ve kasa konusunda indirimde bir kasa soğutması oldukça iyi ama fan ekleyebilirsin , SSD konusunda da oldukça iyi bir SSD indirime girmişti ve zaten hızları iyi garanti konusunda 200 TBW'ye 3 yıl garanti , RAM konusunda kaliteli marka corsairin 2x8 3200 mhz CL 16 ramleri, PSU konusunda high power'ın üst düzey kaliteli F/P PSU'su ama paran yetmezse diğer PSU'ya bakabilirsin, anakart konusunda B450 tomahawk max , giriş X570 anakarltardan bile iyi sayılır VRM yapısı ve soğutması yayın için yeter ve monitör konusunda bütçe pek yetmedi ama B450 a pro max + FSP 600W 60AHBC yaparsan viewsonic'in monitörünü alabilirsin yeni IPS panel kullanıyor oldukça iyi.
O yüzden daha ucuz parçalar önerdim onlar sıkıntı çıkarmaz öyle de alamaz mısın?söylediğin sistem ayrı ayrı topladıgında cok yüksek rakam cıkıyor
https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco_v2.aspx buyur dostum bilerek atmamıştım ama atayımAttığım sistem alabileceğin belkide en iyi sistem işlemci konusunda 3700X'in yayın performansı 2700X'ten de 3600'den de çok daha iyidir ve ekran kartı olarak da zaten 2060 super bu iş için biçilmiş kaftan yayın perforfmasnının çok iyi olması yanında fiyatı da iyi oyun performansı da fena değil attığım galax modelin OC performasnı da mükemmel ve kasa konusunda indirimde bir kasa soğutması oldukça iyi ama fan ekleyebilirsin , SSD konusunda da oldukça iyi bir SSD indirime girmişti ve zaten hızları iyi garanti konusunda 200 TBW'ye 3 yıl garanti , RAM konusunda kaliteli marka corsairin 2x8 3200 mhz CL 16 ramleri, PSU konusunda high power'ın üst düzey kaliteli F/P PSU'su ama paran yetmezse diğer PSU'ya bakabilirsin, anakart konusunda B450 tomahawk max , giriş X570 anakarltardan bile iyi sayılır VRM yapısı ve soğutması yayın için yeter ve monitör konusunda bütçe pek yetmedi ama B450 a pro max + FSP 600W 60AHBC yaparsan viewsonic'in monitörünü alabilirsin yeni IPS panel kullanıyor oldukça iyi.
bu da ne?https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco_v2.aspx buyur dostum bilerek atmamıştım ama atayım