üstte attığım phılıps modeli değerlendir hocam kullanıyorum şuan memnunumBenim de merak ettiğim bir konu. Ben de konu açtım ama pek bir yazan olmadı.
Hocam onun fiyatı arttı diye biliyorum.üstte attığım phılıps modeli değerlendir hocam kullanıyorum şuan memnunum
Hocam onun fiyatı arttı diye biliyorum.
Hocam vrr var mı bunda?Stok varsa 5.3 şuan ben 4.7 veya 5e almıştım yaklaşık 1 ay önce![]()
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24M2N3201A ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Yanlış bilmiyorsam var adaptive sync olan monitörlerde oluyordu galibaHocam vrr var mı bunda?
Sanırım adaptive sync display portta oluyormuş. Laptopta ve konsolde hdmi olduğu için sıkıntı gibi. VRR özellikle konsolda çok önemli. Konuda linkini attığım Asus nasıldır?Yanlış bilmiyorsam var adaptive sync olan monitörlerde oluyordu galiba
Laptop ve Xbox Series X için kullanılacak. Yüksek hzden çok ekran kalitesi ve renkleri aşırı önemli. Bu monitörü düşünüyorum. Başka tavsiyelere açığım.
Asus TUF Gaming VG249QL3A - MSI MAG 256F Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG249QL3A - MSI MAG 256F özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
oda güzel önerilen bi monıtor alınabılırSanırım adaptive sync display portta oluyormuş. Laptopta ve konsolde hdmi olduğu için sıkıntı gibi. VRR özellikle konsolda çok önemli. Konuda linkini attığım Asus nasıldır?
phılıpste dp var bu aradaoda güzel önerilen bi monıtor alınabılır
Konsolda ve laptopta sadece hdmi portu varoda güzel önerilen bi monıtor alınabılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
phılıpste dp var bu arada
phılıpste vrr varya hanı onu hdmı ıle kullanamıyonmuKonsolda ve laptopta sadece hdmi portu var![]()
Bilmiyorum hocam araştırıyorum hepsi farklı bişey demiş anlamadım gitti. Philipste vrr ile alakalı bi yazı göremedim.phılıpste vrr varya hanı onu hdmı ıle kullanamıyonmu