Vatan dan mısaol
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitör öneriside yapar mısınç
Yok ama istersen 5tl farkla A400 480GB alabilirisnevet birde SSD de herhangi sorun var mı?
Aga niye diğer sitelerden alamıyo boşuna fazla para vercek sitelere güvenmiyoda itopyanın mağazasına gidip da 2 sistem alabilir üstüne de aoc 24g2u 7200 gibi bi para çıkıyor ama yanında asus monitör seçince indirimli monitör oluyor asus tuf vg24vq alabilir ama internette öyle mağaza da o indirim oluyor mu bilmiyorumarkadaşım 7000tl monitör dahil PC alıcak vatandan alması lazım internnetteki sitelerden alamıyor yardımcı olur musunuz?
Monitör 144hz 1ms istiyosa az önceki yazdığım monitör ler iyi araştırmıştım biri curved va panel diğeri düz ekran ips panelevet birde SSD de herhangi sorun var mı?
arkadaşın sabrı yok aynı şeyi bende dedim dinlemiyorAga niye diğer sitelerden alamıyo boşuna fazla para vercek sitelere güvenmiyoda itopyanın mağazasına gidip da 2 sistem alabilir üstüne de aoc 24g2u 7200 gibi bi para çıkıyor ama yanında Asus monitör seçince indirimli monitör oluyor Asus tuf vg24vq alabilir ama internette öyle mağaza da o indirim oluyor mu bilmiyorum
Arkadaşına söyle acıbadem mağazası açıldı gidip alsın direkt varsa ya da bi mail atsın bi arkadaşa perşemve günü gel al demişler o da alabilir 2 3 gün sabrederse ben cumartesi günü internetten aldım 1 bekliyom şimdi gelir 1 haftaya .d arkadaşın benim yerimde olsa çıldırır demekkiVatanda öyle 144hz yok ucuza ama bütçe artırılırsa 300tl gibiDell 27" SE2719HR 75Hz 4Ms FreeSync IPS Full HD HDMI Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell 27" SE2719HR 75Hz 4Ms FreeSync IPS Full HD HDMI Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com