o bilgisayar parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil sakın almayın
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG24VQ ITOPYA'da.www.itopya.com
nedeni nedir bende önermiyeyim bundan sonra bi yakınım aldı menun ondan önerdimo bilgisayar parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil sakın almayın
güç kaynağı c4nedeni nedir bende önermiyeyim bundan sonra bi yakınım aldı menun ondan önerdim
1650 SUPER İÇİN 144 HZ FAZLA.nedeni nedir bende önermiyeyim bundan sonra bi yakınım aldı menun ondan önerdim
Hocam biz hiç başka siteye girmeyelim toplayacaksak tek siteden almayı düşünüyoruz bana değil kuzenime alınacak sistem benim halihazırda sistemim var KİNGSTON A400 hakkında ne düşünüyorsunuz ?Alıntıyı görüntüle
SSD olarak
240/480GB seçim size kalmış.Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
@epica59
Monitör önerir arkadaşlar.
Kronik sorunlu.Hocam biz hiç başka siteye girmeyelim toplayacaksak tek siteden almayı düşünüyoruz bana değil kuzenime alınacak sistem benim halihazırda sistemim var KİNGSTON A400 hakkında ne düşünüyorsunuz ?
b450 yap yazmışım ama silinmiş b450 yapınca 20 tl düşüyor sistem fiyatı