Neler Yeni

7000 TL'ye APU Sistem Toplanır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Hüseyin Cem EMİR
Bütçe
7000
Hocalarım iyi forumlar. Dün bir konu açmıştım. Orda ekran kartlı sistemler önerilmişti ama aklıma bir şey takıldı. 7000 TL'ye APU sistem toplayabilir miyim? Toplarsam neleri almam gerek ve bana uzun vadede yeter mi? Elime para geçtikçe sistemi geliştireceğim.

pcmasterrace

80+ Bronze
konuyu yükselt arada yardımcı olurlar 8x2 çift kanal ram yapıp 4600g falan alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide b450 anakart

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
İkinci ekl toplamayı düşünüyorum zaten ama apu sistemde hangi parçaları alacağımı bilmiyorum. O yüzden parça parça öneri lazım.
işlemci ve ram onemli apuda bildiğim kadarıyla. sağlam bir işlemci alsan öncelikle gerisi basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Hüseyin Cem EMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci ve ram onemli apuda bildiğim kadarıyla. sağlam bir işlemci alsan öncelikle gerisi basit
Peki öneri verebilir misiniz? Ayrıca bildiğim kadarıyla dual channel kullanmak daha mantıklıymış işlemci için.

A320M

80+
7000 - 7500 TL ye işlemci ikinci el olacak şekilde kasa toplayabilirsin.

Son düzenleme:

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Eray Altınordu
ikinci elden ekran kartlı bir sistem daha uzun ömürlü olur bence kısıtlı bütçede ikinci ele yönelin

omer_34

80+ Silver
apudan daha verimlisini toplarsın ve ilerde yükselteceğin zaman yine yükseltirsin. apudan pek bi oyun oynayamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeynel Hüseyin Cem EMİR
ikinci elden ekran kartlı bir sistem daha uzun ömürlü olur bence kısıtlı bütçede ikinci ele yönelin
Hocam bütçem kısıtlı ve bu bütçeyle düzgün bir ekran kartlı sistem toplayamadığım için APU'ya yöneldim.
apudan daha verimlisini toplarsın ve ilerde yükselteceğin zaman yine yükseltirsin. apudan pek bi oyun oynayamazsın.
Peki öneri verebilir misiniz hocam. @cruzershi hocama dediğim gibi APU sebebimi söyledim.

omer_34

80+ Silver
Hocam bütçem kısıtlı ve bu bütçeyle düzgün bir ekran kartlı sistem toplayamadığım için APU'ya yöneldim.

Peki öneri verebilir misiniz hocam. @cruzershi hocama dediğim gibi APU sebebimi söyledim.
şuanda müsait değilim akşama doğru hatırlatırsanız bakayım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,868
Üyeler
161,352
Son üye
onurinternet2004
Top Bottom