yüklü bir sistem aramıyorum huawei d15 matebooklara bakıyorum 2.el o tarz bir şey arıyorum7 bin e zor olmaz mı? Uzun zamandır pek hakim değilim piyasaya ama.
ki d15 hakkında çok kötü yorum gördüm o yüzden kararsızımyüklü bir sistem aramıyorum huawei d15 matebooklara bakıyorum 2.el o tarz bir şey arıyorum
İş görmez 10000-15000 fiyatları işini görüroyun için istemiyorum huawei matebook gibi önerebilceğiniz laptopları bekliyorum grafik tasarım ve web için kullanıcağım.
her hangi bir baskıya veya rendere girmeyecek bir iş için 10 15klık laptop nasıl iş görücek tam olarak ? i3 10. nesil kullanıyor bahsettiğimiz laptop d15 örneğini verme sebebimde çok fazla kötü yorum almam onun hakkında özellikle fanıyla ilgili özelliklerden yana bir sıkıntı barındırmıyor cihazİş görmez 10000-15000 fiyatları işini görür
ki dediğim gibi 2. el bakıyorum sıfır değil.her hangi bir baskıya veya rendere girmeyecek bir iş için 10 15klık laptop nasıl iş görücek tam olarak ? i3 10. nesil kullanıyor bahsettiğimiz laptop d15 örneğini verme sebebimde çok fazla kötü yorum almam onun hakkında özellikle fanıyla ilgili özelliklerden yana bir sıkıntı barındırmıyor cihaz
istanbulNerede yaşıyorsun
fark etmez aracım var her tarafa geçiş yapabilirimAnadolu mu? Avrupa mı?
6gb rama maalesef yetmeye bilir minimum 8 bakıyorum