Bence bu
SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rival 3 ü bence bu bütçeye almayınzowie s2 yada bu nasıldır https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...s-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,810585904.html
Güzel fakat ergonomik mouse öneririm ben pek rahat edemedim rival 3 wirelesste basilisk x hyperspeed öneririm kablosuz mouselar cidden çok rahat ettiriyor.zowie s2 yada bu nasıldır https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...s-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,810585904.html
Kenar yapışkanlar çok kolay sökülüyor diyorlardı.Bence bu
SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 600 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rival 3 ü bence bu bütçeye almayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi buldum @Nightmare837 zaten önermişte olsun
Razer Viper 8KHz Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Viper 8KHz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03580100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
link atabilirmisinizGüzel fakat ergonomik mouse öneririm ben pek rahat edemedim rival 3 wirelesste basilisk x hyperspeed öneririm kablosuz mouselar cidden çok rahat ettiriyor.
evet bu arkadaşımda vardıKenar yapışkanlar çok kolay sökülüyor diyorlardı.
Olmaz. Alabilirsen mutlaka Viper 8Khz al.bu bütçeye çıkamayabilirim de bayramda şuanki mouse um rampage smx-r44 valorant 800 dpı 0.3 sens oynuyorum herhangi bir flaş da çok hızlı çevirmem gerekiyor ve çok hızlı çevirince mouse çevirdiğim tarafa değil aşağı tarafa gidiyor rival 3 te böyle bir şey olmaz değilmi ?
link atabilirmisiniz
o zaman neden bütçem 700 tl dedin ki ?bu bütçeye çıkamayabilirim de bayramda şuanki mouse um rampage smx-r44 valorant 800 dpı 0.3 sens oynuyorum herhangi bir flaş da çok hızlı çevirmem gerekiyor ve çok hızlı çevirince mouse çevirdiğim tarafa değil aşağı tarafa gidiyor rival 3 te böyle bir şey olmaz değilmi ?
link atabilirmisiniz
evet bu arkadaşımda vardı
ç
o zaman neden bütçem 700 TL dedin ki ?
mouse da 700 TL
o bütçeye çıkamam maalesefOlmaz. Alabilirsen mutlaka Viper 8Khz al.
Sensörü daha düşük bizimkilere göre fakat tak çalıştır fps mouse'u kısaca.700tl ye çıkabbilğirim sadece çıkamazsam diye alternatif aradımda
o bütçeye çıkamam maalesef
Zowie s2 nasıldır acaba