Öneri 700W üstü 80+ PSU Önerisi

aynı işlemci ve ekran akrtı bende de var aynı senin gibi düşünüyorum bende 550w 80+bronze var ama bende ufak ufak bir şeyleri ileriye dönük almak istiyorum. ben en az 650w gold almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde hazır konu açılmışken şeyi sormak istiyorum bilgisi olan varsa mesela bu parçalara 550w psu taktık, daha sonra değiştirip 750w psu taktık. değişen tek parça psu olduğu zaman harcanan elektrik aynı kalır değil mi ? yani aynı parçalarla 550w ve 750w psu aynı elektriği harcar mı
Psu enerji harcamaz sistemin kullanacağı enerjiyi sağlar sadece. Yani 2000W PSU'un da olsa 550W Psu'un da olsa aynı güç kullanılır.

850W almak zorunda değilsin 1250 TL civarına 650W core reactor ya da phantex PSU'yu da alabilir. Onlar da A tier üst düzey PSU'lar ama bence de 1500 bütçe varsa 850W almak daha mantıklı aynı kalitede. Hem yükseltmeye müsait olur sistem. Hem de 850W psu 650w olana göre yüzde olarak daha az çalışacağı için daha az ısınacak ve stabil olacaktır.

Kardeş onun korumaları tam değil gittin en alınmayacak olanı aldın. :D
Korumadan kastın nedir ve daha iyi bir önerin var mı?
DÜZELTME: Yukarıdaki yorumunu yeni gördüm. Eğer değer diyorsan siparişi iptal edip attığın linktekini alabilirim.

850W almak zorunda değilsin 1250 TL civarına 650W core reactor ya da phantex PSU'yu da alabilir.
1500 Verebiliyorsan dediğimi al. Vermek istemiyorsan Yukarıda yazdığım iki PSU'dan birini al( XPG corereactore ve Phantex 650W modelleri de üst seviye yani kötü değil. hatta Garantileri daha yüksek sadece W değeri düşük).

1649346271061.png

@SavaqarY
Sadece 3 adet koruması var. En önemli korumalardan biri kabul edilen OCP'si bile yok.
Bahsettiğimiz diğer ürünlerin 6 kadar koruması var.
Örneğin aynı marka önerdiğimiz Silent storm modelinin korumaları...
Kısacası sen yanlış bilgi veriyorsun.
1649346448690.png

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a
reis asus marka veya daha bilindik bi markada bu önerin ne olurdu ?

Geri