70k kasa 20k monitör bütçeli sistem tavsiyesi verebilir misiniz

betrayed

80+
Reaksiyon skoru
2
Selam arkadaşlar normalde parça parça alıp toplamak da uygun oluyor ama o işlerden anlamıyorum, hep 2. el pc aldım kendime ilk kez sıfır alayım dedim şansıma da fiyatlar artıp duruyor. Bana aşağıda ki işlemci ve ekran kartı olan hazır sistem önerileriniz veya tavsiyelerinizi bekliyorum umarım 24 saate bir tane kıstırırız. amacım oyun oynamak, genelde rust oynamayı düşünüyorum. pcyi 24 saat açık tutan online süresi yüksek biriyim :)
işlemci için : Ryzen 7 7800X3D
ekran kartı : RX 9070XT

Selam arkadaşlar normalde parça parça alıp toplamak da uygun oluyor ama o işlerden anlamıyorum, hep 2. el pc aldım kendime ilk kez sıfır alayım dedim şansıma da fiyatlar artıp duruyor. Bana aşağıda ki işlemci ve ekran kartı olan hazır sistem önerileriniz veya tavsiyelerinizi bekliyorum umarım 24 saate bir tane kıstırırız. amacım oyun oynamak, genelde rust oynamayı düşünüyorum. pcyi 24 saat açık tutan online süresi yüksek biriyim :)
işlemci için : Ryzen 7 7800X3D
ekran kartı : RX 9070XT
Şu an en uygun 7800x3d 15.000 TL( Bence fazla)
En uygun 9070 XT 32 Bin civarı ( Gigabyte Gaming-Sapphire Pulse)
İkisi zaten 47.000 TL yapıyor.
15-20 gündür Ram fiyatları zaten Altcoinler gibi Pump yapıyor. :)
Hazır sistem üzerinden gitmek daha mantıklı gibi.
10 Bin TL civarı 2K monitör üzerinden gidip, kasaya takviye yapmak lazım :)

ahh keşke koysalar bu gece uyumayacağım valla cuma günü 65k dı bir kaç şey güncelleyip 70e getirdim ama stok kalmadı. monitör olarak da aşağıda ki güzel gibi geldi ama tavsiyelere açığım pek anlamıyorum bu işlerden
Philips Evnia 27M2N3800A 27" 4K

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,804
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri