karar veremedim gerçekten bu sefer farklılık olsun diyorum ama bende araştırdım sanırım amd işlemciden devam edicem ama ekran kartında Nvidia kullanmayı hala istiyorumİntelin yeni işlemcileri çöp desek yeridir. Nvidianın yeni seriside aşırı pahalı isteklerinde örnek gösterirken hep amdyi kullanmışsın tavsiyem amd sistem topla hem daha ucuza hemde daha iyi bir sistem toplayabilirsin.
bu zamana kadar amd işlemci veradeon ekran kartı kullandım bu sefer bir farklılık olsun diyordum ama araştırdım bende dediğin gibi amd devam etsem daha iyi olucak gibi, amd R7 5800x3d+6700xt kullanıyordum sattım onu şimdi yeni sistem toplucam 9950x3d+9070 xt toplayabilirim 70knın üstünede çıkabilirim varsa diğer parçalarla beraber önerdiğin bir siteden sistem varsa söyleyebilir misinAslında bu bütçeyle AMD işlemci + AMD ekran kartı alman çok çok daha iyi olur. Marka seçimlerini tekrar gözden geçir. 'Üst düzey' intel işlemciler çok kötü durumda zaten NVIDIA gereksiz pahalı kartlar yapıyor ve senin bütçene Ryzen 9700x + RX 9070 XT çok iyi gider. Neden NVIDIA / intel istiyorsun
9950x3d o bütçeyle olmaz bence, @asko56 yardımcı olur ben pek müsait değilim şuanbu zamana kadar amd işlemci veradeon ekran kartı kullandım bu sefer bir farklılık olsun diyordum ama araştırdım bende dediğin gibi amd devam etsem daha iyi olucak gibi, amd R7 5800x3d+6700xt kullanıyordum sattım onu şimdi yeni sistem toplucam 9950x3d+9070 xt toplayabilirim 70knın üstünede çıkabilirim varsa diğer parçalarla beraber önerdiğin bir siteden sistem varsa söyleyebilir misin
hangi site burası
gamegarajhangi site burası
teşekkürlergamegaraj
Fuze 7A-RTX 5070 - Game Garaj
Fuze 7A-RTX 5070, Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Ryzen işlemci ve DDR5 yapısı ile ''Fuze 7A-RTX 5070'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com