Neler Yeni

Yardım 70mai kameranın park modu sorunu

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
A500s pro plus modeli park modülünü aldım ve montajını yaptım
sırayla şasi korna teyp girişlerine bağladım kabloları
Ayarlardan park kısmı açıldı aktif hale getirdim bende ve timelaps modu açtım
Ancak kamera hiç durmaksızın kayıt yapıyor.
Ve hızlı mod falan değil normal hızda 24 saatlik kayıt oluyor.
Uygulamasında park modu kısmında hiçbir video yok.
Tüm kayıtlar normal kayıt kısmına kaydoluyor. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar. Mutlu yıllar

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Barış
A500s pro plus modeli park modülünü aldım ve montajını yaptım
sırayla şasi korna teyp girişlerine bağladım kabloları
Ayarlardan park kısmı açıldı aktif hale getirdim bende ve timelaps modu açtım
Ancak kamera hiç durmaksızın kayıt yapıyor.
Ve hızlı mod falan değil normal hızda 24 saatlik kayıt oluyor.
Uygulamasında park modu kısmında hiçbir video yok.
Tüm kayıtlar normal kayıt kısmına kaydoluyor. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar. Mutlu yıllar
Girişleri yanlış bağlamış olabilir misin şasi hariç diğer iki uç sigorta kutusundan bağlanıyordu. Belki teype yada kornaya bağlaman soruna sebep vermiş olabilir sonuçta kameranın elektriğinin mevcut olması ama kontağı kapattığını anlaması gerekiyor. Seninki modülden kaynaklı park modunu algılamış ama kontağın kapalı olduğunu anlamamış düz kayıt yapıyor. Bende de A810 var henüz bağlamadığım için net konuşamıyorum. Ama tahminim bu yönde.

eneskaya6

80+ Silver
Arabayı kitledikten sonra her dakika da 1 fotoğraf mı cekiyor yoksa ful saatlerce kayıt mı alıyor

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Girişleri yanlış bağlamış olabilir misin şasi hariç diğer iki uç sigorta kutusundan bağlanıyordu. Belki teype yada kornaya bağlaman soruna sebep vermiş olabilir sonuçta kameranın elektriğinin mevcut olması ama kontağı kapattığını anlaması gerekiyor. Seninki modülden kaynaklı park modunu algılamış ama kontağın kapalı olduğunu anlamamış düz kayıt yapıyor. Bende de A810 var henüz bağlamadığım için net konuşamıyorum. Ama tahminim bu yönde.
Sigortalarda korna ve teybe bağladım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabayı kitledikten sonra her dakika da 1 fotoğraf mı cekiyor yoksa ful saatlerce kayıt mı alıyor
Normal kayıt tamamen

Top Bottom