Hayır aldığın fiyattan geri verirlerArkadaşlar gecen gün hepsi buradadan 720 TL'ye anakart aldım ve 2 gün sonra 1000 TL olduğunu gördüm şimdi ben bu anakartı iade etsem bana 1000 tlmi verirler
Akıl var nizam var bu düşünce ile millet zengin olmaya çalışıyor havadan karadan para yağmasını istiyor 1 vereyim 2 alayım kafasında insan çok bu arkadaş mesela bu anakartın değeri 500 tl olsa iade ettiğinde 500 lira değil fatura tutarını ister .Arkadaşlar gecen gün hepsi buradadan 720 TL'ye anakart aldım ve 2 gün sonra 1000 TL olduğunu gördüm şimdi ben bu anakartı iade etsem bana 1000 tlmi verirler
Zaten şakasına yazmıştım reis ama saolAkıl var nizam var bu düşünce ile millet zengin olmaya çalışıyor havadan karadan para yağmasını istiyor 1 vereyim 2 alayım kafasında insan çok bu arkadaş mesela bu anakartın değeri 500 TL olsa iade ettiğinde 500 lira değil fatura tutarını ister .
Sanada hemen cevabını vereyim faturadaki tutarı iade eder her bir eşyada.
Keşke belirtseydin sert çıkmazdım çünkü böyle insanlar yüzünden piyasanın anası bellendi.Zaten şakasına yazmıştım reis ama saol
O zaman troll konudan raporZaten şakasına yazmıştım reis ama saol
Fatura kesim tarihinden itibaren iade yapılır.Arkadaşlar gecen gün hepsi buradadan 720 TL'ye anakart aldım ve 2 gün sonra 1000 TL olduğunu gördüm şimdi ben bu anakartı iade etsem bana 1000 tlmi verirler
Baya komikmiş birdaha olmasınZaten şakasına yazmıştım reis ama saol