ben bu durumd sorunun olası elektrik, akım tarafında olabileceğini düşündüm.Sen de ne bahtsızmışın hocam :/ Aynı sorunun ikinci kez başına gelmesi. İlginç gerçekten.
Merhaba arkadaşlar budan 1 yıl önce MSI B550M A Pro anakart satın aldım. Ürün elime geldi montajını yaptım. Ürünün internet ve USB portlarının çalışmadığını fark ettim ürünü iade ettim. Ürün servise gitti ürünü iade alamayacaklarını, ürünün işlemci portunun kullanıcı hatası ile bozulduğunu, ücret karşılığında yapılacağını ibraz ettiler. Bende o sıralar daha fazla uğraşmamak için kabul ettim. Ürün servisten geldiğinde internet portu ve USB portunun sorununun çözülmediğini gördüm. Uzun tutmak istemiyorum. Hakem heyeti falan bayağı uğraştırdı vazgeçtim yeni bir anakart satın almaya karar verdim. Gelelim asıl konuya AM4 sistemden AM5'e geçmeye karar verdim. Araştırmalarıma göre AM5 sisteme en uyumlu anakartlar, MSI anakartlarının olduğunu öğrendim. Maalesef B650-S Wi-Fi satın aldım aynı durumun bir değişi karşıma çıktı. Cihaz çalışıyor fakat USB 3.0 portları ve internet portunda sorun var farem donuyor klavyem takılıyor internet sürekli gidip geliyor. Arkadaşlar size bir sorum var bu defa anakartı Amazon'dan sipariş verdim iade etsem uğraştırırlar mı?
Yaklaşık 1 yıldır Asus b550 gaming plus kullanıyorum tertemiz 0 sorun hocam MSI aldığım bütün anakrtlar da bu sorun varHocam 2 anakartta da benzer problem yaşamışsınız bence sizin montajda ya da arızalı bir parçalardan dolayı böyle oluyor
Hocam anakart ısınınca oluyor gibi zatenHocam 2 anakartta da benzer problem yaşamışsınız bence sizin montajda ya da arızalı bir parçalardan dolayı böyle oluyor
hocam valla siz çok şanssısınız bende msi b350 gaming pro carbon var 7 8 yıllık anakart hala çalışıyor hiç sorununu görmedimMerhaba arkadaşlar budan 1 yıl önce MSI B550M A Pro anakart satın aldım. Ürün elime geldi montajını yaptım. Ürünün internet ve USB portlarının çalışmadığını fark ettim ürünü iade ettim. Ürün servise gitti ürünü iade alamayacaklarını, ürünün işlemci portunun kullanıcı hatası ile bozulduğunu, ücret karşılığında yapılacağını ibraz ettiler. Bende o sıralar daha fazla uğraşmamak için kabul ettim. Ürün servisten geldiğinde internet portu ve USB portunun sorununun çözülmediğini gördüm. Uzun tutmak istemiyorum. Hakem heyeti falan bayağı uğraştırdı vazgeçtim yeni bir anakart satın almaya karar verdim. Gelelim asıl konuya AM4 sistemden AM5'e geçmeye karar verdim. Araştırmalarıma göre AM5 sisteme en uyumlu anakartlar, MSI anakartlarının olduğunu öğrendim. Maalesef B650-S Wi-Fi satın aldım aynı durumun bir değişi karşıma çıktı. Cihaz çalışıyor fakat USB 3.0 portları ve internet portunda sorun var farem donuyor klavyem takılıyor internet sürekli gidip geliyor. Arkadaşlar size bir sorum var bu defa anakartı Amazon'dan sipariş verdim iade etsem uğraştırırlar mı?
Msi almanı önermemhocam valla siz çok şanssısınız bende msi b350 gaming pro carbon var 7 8 yıllık anakart hala çalışıyor hiç sorununu görmedim
yakında bende am5 sisteme geçeceğim msi alaaktım hala lamyaı düşünüyorum ama tedbir amaçlı amazondan alacağım amazon çok uğraştırmaz
hocam yıllardır kullandığım için msi alacaktım ama asus da alabilirim asus ve msi dışına çok çıkmak istemiyorumMsi almanı önermem
Msi x470 gaming plus kullandım USB portunda yanlışlıkla 12VDC verdim USB IC patladı 1 USB portu harici öyle kullandım.Yaklaşık 1 yıldır Asus b550 gaming plus kullanıyorum tertemiz 0 sorun hocam MSI aldığım bütün anakrtlar da bu sorun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam anakart ısınınca oluyor gibi zaten
Bundan önceki Asus ankartimda hiç bir sorun yaşamadım hocamdonanımlarıızda ve int.bağlantınızda sorun olabilir. Muhtemelen 3. Anakartta da aynı sorunu yaşayacaksın.