Hocam önerim yok ama blue switch bir süre sonra hele akşamları oyun oynuyorsan çok kafa bozuyor, redd switch kesinlikle öneririm. Blue evet güzel ama bende bir şey olmaz sesinden diye almıştım en sonunda saldım, red switche geçtim.Bu zamanda klavye fiyatları çok artmış durumda. Mekanik blue switch olan bi klavye arıyorum aklımda rampage rmk x1 var. Önerebileceğiniz bir klavye var mı
Klavyenin yarısı yok zort![]()
Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
TKL klavye çünkü.Klavyenin yarısı yok zort
Dandik bi mekanik klavye alıp seneye pişman olmaktansa kaliteli membran bir klavye alıp uzun yıllar kullanırsınızYorumunuz için teşekkürler mekanik alırsam red switch alırım ama kesinlikle bilek destekli almak isterim, çok kararsız kaldım bu bütçeye uygun kaliteli mekanik klavyeler çok az ayrıca asus, logitech, razer markaları dışında redragon gibi markaları önceden hiç duymadığım için pek güvenmiyorum.Mekanik olmayan klavyelere bakacak olursak asus tuf k1 ve logitech g213 arasinda kaldım benim mouse asus tuf m3 oldugu icin takim olur diye düşündüm ama mekanik olmayan klavyeye de o kadar para verilmez diyenler de var bu bütçeye kaliteli mekanik alamazsın diyenler de var lol, valo, cs, gta vb her oyunu oynuyorum ve ömürlük kaliteli klavye istiyorum ne yapmalıyım?
Redragon ülkemizde çok ismi yayılmış bi marka değil ancak yurtdışında ismini duyurmuş bi marka gayet kaliteli klavyedir k552 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Yorumunuz için teşekkürler mekanik alırsam red switch alırım ama kesinlikle bilek destekli almak isterim, çok kararsız kaldım bu bütçeye uygun kaliteli mekanik klavyeler çok az ayrıca asus, logitech, razer markaları dışında redragon gibi markaları önceden hiç duymadığım için pek güvenmiyorum.Mekanik olmayan klavyelere bakacak olursak asus tuf k1 ve logitech g213 arasinda kaldım benim mouse asus tuf m3 oldugu icin takim olur diye düşündüm ama mekanik olmayan klavyeye de o kadar para verilmez diyenler de var bu bütçeye kaliteli mekanik alamazsın diyenler de var lol, valo, cs, gta vb her oyunu oynuyorum ve ömürlük kaliteli klavye istiyorum ne yapmalıyım?
Bunların ikiside iyidir ama g213 bir tık daha öndePeki bunlardan hangisi sizce
![]()
Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer indirime girme ihtimali varsa bunu bekleyip alırım
![]()
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
K552 kalitesiz değil.Dandik bi mekanik klavye alıp seneye pişman olmaktansa kaliteli membran bir klavye alıp uzun yıllar kullanırsınız
O yarısı vergi boş ver.Klavyenin yarısı yok zort