Hocam ben sana alınabilecek modellerin hepsini attım. Karar vermek sana kalmış, sana önerilen modelleri linkleriyle beraber konuya ekle gelecek kişiler sana önerecektir.
GK50 nin elite sini bulabildim bir link atma şansın var mı?Hocam ben sana alınabilecek modellerin hepsini attım. Karar vermek sana kalmış, sana önerilen modelleri linkleriyle beraber konuya ekle gelecek kişiler sana önerecektir.
Yada buldum tamamGK50 nin elite sini bulabildim bir link atma şansın var mı?
Rampage kb-r97 x-tracer nasıl sence?Hocam ben sana alınabilecek modellerin hepsini attım. Karar vermek sana kalmış, sana önerilen modelleri linkleriyle beraber konuya ekle gelecek kişiler sana önerecektir.
Bu bütçede rampage almayınGK50 nin elite sini bulabildim bir link atma şansın var mı?
Post automatically merged:
Yada buldum tamam
Post automatically merged:
Rampage kb-r97 x-tracer nasıl sence?
Gk 50 nin eksisi yok mu? Ve inceleme atınca direk okuyacamartıları :
kailh switch ve msi olması , low profile sahip olması
@Techno08 sipariş verdi gelince inceleme yapacak.
artıları :OMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA: Amazon.com.tr
OMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
cherry mx red switch olması , bu switchler uzun yıllar problem yaratmayacaktır. en üst model klavyelerde kullanılan bir model
kasası sağlam duruyor ben 2 gün önce 580 TL'ye kahverengi switch modelini aldım inceleme gelecektir. daha 1 gün oldu elime ulaşınca incelemesini okursunuz
eksileri :
rgb değil tek renk
renk modları çok az
bilek desteği yok .
indirimde 600e düşüyor
kailh switch kullanılıyor , razerin de bu marka switchler kullandığını biliyorum . rgb modları çok fazla , bilek desteği bulunuyor.
eksileri :
switch kaliteli de olsa uzun kullanımda nasıl sonuç yaratacağına dair bilgi bulamadım o yüzden hp omen aldım ben.
ekledim hocam tekrar bakın.Gk 50 nin eksisi yok mu? Ve inceleme atınca direk okuyacam