Öneri 750 TL ye alınabilecek klavye

Bathan_YT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
Çok fazla seçenek var ama hangisi kaliteli bilmiyorum ondan dolayı size soruyorum
Post automatically merged:

Bir kişi cevap versin bare

En İyi Cevap
artıları :
kailh switch ve msi olması , low profile sahip olması
eksileri
rede göre sesli olması , bilek desteğinin olmaması
@Techno08 sipariş verdi gelince inceleme yapacak.
artıları :
cherry mx red switch olması , bu switchler uzun yıllar problem yaratmayacaktır. en üst model...
Hocam ben sana alınabilecek modellerin hepsini attım. Karar vermek sana kalmış, sana önerilen modelleri linkleriyle beraber konuya ekle gelecek kişiler sana önerecektir.
GK50 nin elite sini bulabildim bir link atma şansın var mı?

Yada buldum tamam

Hocam ben sana alınabilecek modellerin hepsini attım. Karar vermek sana kalmış, sana önerilen modelleri linkleriyle beraber konuya ekle gelecek kişiler sana önerecektir.
Rampage kb-r97 x-tracer nasıl sence?

Son düzenleme:

Yada buldum tamam

Rampage kb-r97 x-tracer nasıl sence?
Bu bütçede rampage almayın
Size seçenekleri atıyorum ama bu 4. Atışım oluyor hocam :D

artıları :
eksileri
rede göre sesli olması , bilek desteğinin olmaması
artıları :
cherry mx red switch olması , bu switchler uzun yıllar problem yaratmayacaktır. en üst model klavyelerde kullanılan bir model
kasası sağlam duruyor ben 2 gün önce 580 TL'ye kahverengi switch modelini aldım inceleme gelecektir. daha 1 gün oldu elime ulaşınca incelemesini okursunuz
eksileri :
rgb değil tek renk
renk modları çok az
bilek desteği yok .

indirimde 600e düşüyor
kailh switch kullanılıyor , razerin de bu marka switchler kullandığını biliyorum . rgb modları çok fazla , bilek desteği bulunuyor.
eksileri :
switch kaliteli de olsa uzun kullanımda nasıl sonuç yaratacağına dair bilgi bulamadım o yüzden hp omen aldım ben.

En İyi Cevap
artıları :
artıları :
cherry mx red switch olması , bu switchler uzun yıllar problem yaratmayacaktır. en üst model klavyelerde kullanılan bir model
kasası sağlam duruyor ben 2 gün önce 580 TL'ye kahverengi switch modelini aldım inceleme gelecektir. daha 1 gün oldu elime ulaşınca incelemesini okursunuz
eksileri :
rgb değil tek renk
renk modları çok az
bilek desteği yok .

indirimde 600e düşüyor
kailh switch kullanılıyor , razerin de bu marka switchler kullandığını biliyorum . rgb modları çok fazla , bilek desteği bulunuyor.
eksileri :
switch kaliteli de olsa uzun kullanımda nasıl sonuç yaratacağına dair bilgi bulamadım o yüzden hp omen aldım ben.
Gk 50 nin eksisi yok mu? Ve inceleme atınca direk okuyacam

Geri