Exclimax(?)
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 48
- İsim
- Ahmet Çebi
iyi akşamlar. 4-5 yıldır kullandığım emektar mi earbuds basic kulaklığım artık beni bırak diye yalvarıyor, şarjı yarım saat gidiyor, kutusu 1 kere bile tam şarj yapamıyor (zaten kapağı kırıldı, midye gibi gözüküyor açınca). bu sebepten yeni kulaklık arayışındayım ancak çok fazla model ve marka var ancak hiçbiri hakkında tatmin edici bir yorum ya da inceleme bulamadım.
bütçem maksimum 750 lira ama o da en en en üst bütçem şuanda.
daha önce bu kulaklığı değiştirmek için haylou gt1 plus, anker r50i ve qcy t13 anc aldım ancak haylou asla kulaklarıma olmadı, anker ses patlatıyordu (2 kere değiştirttim 2sinde de vardı bu sorun), qcy ise direk herhangi bir seste cızırtı yapıyordu (düz keman sesinde bile ızgara mangal dinliyormuşum gibi oluyordu. ayrıca bu modellerin hiçbiri beni mi earbuds kadar tatmin edememişti müzik ve ses açısından.
şuan aklıma en çok yatan modeller oppo enco buds2 ve redmi buds 4 active. ama tüm önerilerinize açığım.
teşekkürler şimdiden.
bütçem maksimum 750 lira ama o da en en en üst bütçem şuanda.
daha önce bu kulaklığı değiştirmek için haylou gt1 plus, anker r50i ve qcy t13 anc aldım ancak haylou asla kulaklarıma olmadı, anker ses patlatıyordu (2 kere değiştirttim 2sinde de vardı bu sorun), qcy ise direk herhangi bir seste cızırtı yapıyordu (düz keman sesinde bile ızgara mangal dinliyormuşum gibi oluyordu. ayrıca bu modellerin hiçbiri beni mi earbuds kadar tatmin edememişti müzik ve ses açısından.
şuan aklıma en çok yatan modeller oppo enco buds2 ve redmi buds 4 active. ama tüm önerilerinize açığım.
teşekkürler şimdiden.
Oppo Enco Buds 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oppo Enco Buds 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Oppo Enco Buds 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com