Neler Yeni

7500f soğutucu gerekli mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Temel Çolakoğlu
Bütçe
3500
sıvı olursa iyi olur görünüşe önem veririm kasam m100r msi üst tarafa 2 fan daha takıp stok soğutucu ile işimi görebilir miyim sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
ramazan tk
Bende bu işlemciyi alacam merak ettim. Hava soğutucu yeter mi

Bünyamina

80+ Platinum
sıvı olursa iyi olur görünüşe önem veririm kasam m100r msi üst tarafa 2 fan daha takıp stok soğutucu ile işimi görebilir miyim sizce
Bütçenize göre kule tipi fan alabilirsiniz. Evet yeterli. Uygun isterseniz 650tl lik fanda işinizi görür. Diğer attıklarım fazlasıyla iş yapan ürünler.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
hazır bütçem var 1k daha ekleyip le520 fln daha mantıklı değil mi görünüş için hem performans için
Yani sıvı soğutucu iyi hoş tabii de o işlemci için şart değil. Görselliğe önem veriyorum demişsiniz kule tipleri arasında kendi kullandığım ürünü öneririm ak400 e bir bakın. 1300 TL gibi bir piyasası var

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Erhan Akçay
7500f çok sıvı soğutucu isteyen bir işlemci değil ama kişi illa sıvı istiyorsa tabi alabilir. Yukarda önerilen hava soğutucular fazlası ile yeterli gelecektir. Farklı sistemdeki 7500f i yukardaki benzer hava soğutucularla kullanıyorum boşta 36/ 40 yükte oyunlarda 52/65 derece.
Mx 4 / Mx 6 macunla kullanıyorum.

Kullanılan soğutucular : Akasa Soho H4 plus tek 12 cm fanlı. Diğeri de Raijintek Eleos 12 / çift 12 fanlı soğutucu.
Yukarda arkadaşların önerdiklerinden thermalrightin çoğu kule tipi soğutucusu işinizi görecektir.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yani Yaza Kadar idare ediyor diye biliyorum 65-80 arası alırsın gerçi sekseni 8 saat+ vs kullanımda veya sıcak havada alırsın bence yani en azından yaza kadar idare etirir dediğim gibi bence o zamana kadar bütçe biriktirip güzel bı sıvı soğutma almak daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
ramazan tk
Yani Yaza Kadar idare ediyor diye biliyorum 65-80 arası alırsın gerçi sekseni 8 saat+ vs kullanımda veya sıcak havada alırsın bence yani en azından yaza kadar idare etirir dediğim gibi bence o zamana kadar bütçe biriktirip güzel bı sıvı soğutma almak daha mantıklı
Göstergeli bir tane önerir misin.sıfırdan sistem topluyorum. Bütün parçaları tek tek alacam

Top Bottom