Yardım 7500F'i Takarken Anakart Pinleri Zarar gördü.

Reaksiyon skoru
104
7500F işlemciyi taktıktan sonra çıkartıp pinlerine bakasım geldi o esna'da işlemci slotta kaydı biraz Anakart pinleri hafiften o ilk görüntüsünü kaybetti böyle hafiften çizik kalem ile dokunulmuş gibi zarar gördü.

Sonra toplu iğne yardımı ile biraz düzelttim pinleri fakat sizce bu şekilde kullansam pc açıldığı takdir'de herhangi bir sorun teşkil eder mi ?

7500F işlemciyi taktıktan sonra çıkartıp pinlerine bakasım geldi o esna'da işlemci slotta kaydı biraz Anakart pinleri hafiften o ilk görüntüsünü kaybetti böyle hafiften çizik kalem ile dokunulmuş gibi zarar gördü.

Sonra toplu iğne yardımı ile biraz düzelttim pinleri fakat sizce bu şekilde kullansam pc açıldığı takdir'de herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
pc açılmayabilir.

Kırılmadıysa sıkıntı yok. iğneyse düzeltmeye çalışabilirsin
iğneyle düzeltmeye çalıştım fazla üzerinde uğraşmadım ama zarar fazla olmadığı için böyle iğneyle üstünden geçtim düzeldi. Bakalım çalışacakmı çok merak ediyorum belki çalışmayabilir.

iğneyle düzeltmeye çalıştım fazla üzerinde uğraşmadım ama zarar fazla olmadığı için böyle iğneyle üstünden geçtim düzeldi. Bakalım çalışacakmı çok merak ediyorum belki çalışmayabilir.
İçinde bir şey kırılmadıysa bir şey olacağını sanmıyorum. Çokça büken gördüm forumlarda

İçinde bir şey kırılmadıysa bir şey olacağını sanmıyorum. Çokça büken gördüm forumlarda
Benim anakart bu şekilde geldiydi açılmadı.
72e93d84-98ff-11ee-a2cf-005056b03705 (2).webp

İçinde bir şey zarar görmedi sadece işlemci'nin sivri köşesi o pinlere deydi deydikten sonra öyle bi iz bıraktı kalem ile çizilmiş gibi sonra bende onları düzeltmeye calıstım ne kadar düzelttim bilmiyorum ama %80 derece'de bi düzeltme sağladım.

pinler düzgün gözüküyor hiç dokunma tak işlemciyi çalıştır. çalışır

pinler düzgün gözüküyor hiç dokunma tak işlemciyi çalıştır. çalışır
usta şimdi taktım çalıştırdımda anakart pinleri zarar görmesi halinde yinede normal çalışıyor demekki fazla zarar görmemiş herhalde ondan.

usta şimdi taktım çalıştırdımda anakart pinleri zarar görmesi halinde yinede normal çalışıyor demekki fazla zarar görmemiş herhalde ondan.
o pinlerden bir kaçı kopsa da bir sorun yaşamayabilirsin. Her pin bazı kritik kısımları yada kritik olmayan kısımları öldürebiliyor. Örneğin kopan bir pin bilgisayarın görüntü almasını engelliyor olabilir ya da bir başka pin sadece ses yongasının görünmemesini sağlayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,387
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri