Valla 1080p de tam yüke girmeyeceği için reset atmaz. Yüksek çözünürlüklerde de eğer PSU yetmezse reset atmaktan ziyade biraz darboğaz olacaktır. Ama dediğim gibi denemeden yorum yapmak zor
2k civarında deniyeceğim zaten aldığım gibi güç kaynağını ilana koyarım satılır satılmaz yenisini alırım850w olsa iyi olur ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
750w sınır gibi kapanabilirde olmayabilirde
o nedir hocamİşlemci ve ekran kartına undervolt yapıp kullanabilirsin idareten o zaman sorun çıkacağını sanmıyorum.
elektrik düşürme ne kadar elektrik çekeceği mesela 150w 130 120w yaptın aynı orantı ile mhz düşürmek2k civarında deniyeceğim zaten aldığım gibi güç kaynağını ilana koyarım satılır satılmaz yenisini alırım
o nedir hocam
birde ee mesela ekrankartını 1860mhz'den 1700e indirsem olur mu?
hm peki ne kadar düşürülmeli çok performans kaybeder mi, doğru hatırlıyorsam 200mhz ortalama 7-9fps oynatıyorelektrik düşürme ne kadar elektrik çekeceği mesela 150w 130 120w yaptın aynı orantı ile mhz düşürmek
o kadar bilgim yok isterseniz mhz düşürmeyin w düşürün oc gibi olcak ama aynı hız sadece elektrik düşücek ama stabillik düşebilir 850w alamıyorsan annenden yada babanda isteyebilirsin eğer uslu ve durumları iyise rahatlıkla verirhm peki ne kadar düşürülmeli çok performans kaybeder mi, doğru hatırlıyorsam 200mhz ortalama 7-9fps oynatıyor
yok psu alamama durmu yok 4000x kasasını istiyorum ama o kasanın içinde otomatik 750w var o yüzden ilerde değiştiririm zaten.o kadar bilgim yok isterseniz mhz düşürmeyin w düşürün oc gibi olcak ama aynı hız sadece elektrik düşücek ama stabillik düşebilir 850w alamıyorsan annenden yada babamda isteyebilirsin eğer uslu ve durumları iyise rahatlıkla verir
ama ben yok istemem ben kendi sistemim diyeceksen w düşürcen
afterburner ile sol taraf hız sağ taraf güç oluyor diye biliyorum orayı biraz düşürcen ama fotoğraf ile atıp olacak şeyleryok psu alamama durmu yok 4000x kasasını istiyorum ama o kasanın içinde otomatik 750w var o yüzden ilerde değiştiririm zaten.
bu w düşürme nereden yapılıyor
hm tamamdır hocam düşürüceğimde size yazsam yardımcı olabilirmisiniz?afterburner ile sol taraf hız sağ taraf güç oluyor diye biliyorum orayı biraz düşürcen ama fotoğraf ile atıp olacak şeyler
inşallahO PSU o sistemi besler.
RTX 3090ın TDP'den Ziyade MPC'si 355 ve 365w Arası. Aynı şekilde 7900X'in de MPC'si 216w. Yani 7900X PBO ile 216w civarına çıkıyor. RTX 3090'da %100 kullanımda 365wlara kadar çıkıyor maksimum. 581w Yapıyor bu şekilde. Kalan parçaların da 100w civarı çekeceğini düşünürsek 681w. PBO açık full yükte bile o PSU bu sistemi %99 ihtimalle kaldıracaktır. Yine korkuyorsanız Ekran kartı gücünü kısmak yerine PBO kapatırsınız.
adamlar (msi) bu kart için 850 önermiş yoksa bende biliyorum 750w yeticeğini teyit etmek için açtımO PSU o sistemi besler.
RTX 3090ın TDP'den Ziyade MPC'si 355 ve 365w Arası. Aynı şekilde 7900X'in de MPC'si 216w. Yani 7900X PBO ile 216w civarına çıkıyor. RTX 3090'da %100 kullanımda 365wlara kadar çıkıyor maksimum. 581w Yapıyor bu şekilde. Kalan parçaların da 100w civarı çekeceğini düşünürsek 681w. PBO açık full yükte bile o PSU bu sistemi %99 ihtimalle kaldıracaktır. Yine korkuyorsanız Ekran kartı gücünü kısmak yerine PBO kapatırsınız.