G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
ikinci görselde 60 hertz yazan bölüme tıkladığınızda seçeneklerde 75hz var mı?
ikinci görselde 60 hertz yazan bölüme tıkladığınızda seçeneklerde 75hz var mı?
Olması gerekiyor aslında.Hayır keşke olsa
hocam bende de oldu bu sonra 74.993 seçeneği çıktı bir andaMonitör modelim Acer EK220QA 1080p 75Hz desteklediğinden eminim zaten öyle kullanıyordum düne kadar. Ayrıca yeni bir ekran kartı güncellemesi de gelmedi.
EK220QA - Teknik Özellikler | LCD Monitörler | Acer Türkiye
EK0 serisi bir monitörle optimize edilmiş görsel deneyim yaşayın. 1920 x 1080 Full HD IPS ekranın 178° geniş görüntüleme açısı ve ergonomik standıyla tüm görsellerinizi ve videolarınızı mükemmel ayrıntılarıyla rahatça görüntüleyebilirsiniz.www.acer.com
Hayır tamamen durup dururken olduOlması gerekiyor aslında.
Peki acaba kabloyu değiştirdiniz mi?
Veya aynı kabloyu monitörde farklı bir porta bağlamış olabilir misiniz?
Kendi kendine mi çözüldü?hocam bende de oldu bu sonra 74.993 seçeneği çıktı bir anda
Hocam bende böyle konu açtım sonra tekrar kontrol edeyim dedim bir baktım 74.993hz seçeneği var tak diye bastımHayır tamamen durup dururken oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi kendine mi çözüldü?
Sorun bugün olduysa bi PC'yi yeniden başlatın bende de bir sefer 165hz görünmemişti 144 da kalmıştı.Hayır tamamen durup dururken oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi kendine mi çözüldü?
Dün akşam oldu sanırım toplamda 3 kez yeniden başlatıldı olduğundan beriSorun bugün olduysa bi PC'yi yeniden başlatın bende de bir sefer 165hz görünmemişti 144 da kalmıştı.
Yani özür dilerim aklımda başka fikir yok, kullandığınız DisplayPort veya HDMI kablosunu ekran kartında varsa bir diğer girişe bağlayıp deneyin.Dün akşam oldu sanırım toplamda 3 kez yeniden başlatıldı olduğundan beri
Umarım çözülür, bilgilendirirseniz sevinirim.Deneyeceğim teşekkürler
Monitör ayarlarından frekans göstermeyi açıp onu da denedim ama bir şey değişmediEkran kartı driverdan kendi çözünürlüğünü oluştur bi
Tabi bilgilendiririm çok sağ olunUmarım çözülür, bilgilendirirseniz sevinirim.