Neler Yeni

7600x / 14400f Soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Şimdilik 14400f ile stok fan kullanıyorum. ilerleyen zamanlarda 7600x geçeceğim. normalde burst assassin düşünüyordum fakat güzel fiyatlara sıvı soğutucular olduğunu gördüm. sıvı soğutucuya gerek olmadığını bilmiyorum ama uzun ömürlü ve uygun fiyatlı bir şey bulabilirsem bozulana kadar ilerideki bilgisayarlarımda da kullanırım diyorum. sıvı bakmalı mıyım yoksa burst assassin alıp geçmeli miyim ? 3250'ye Arctic Liquid Freezer II - 240 buldum baya mantıklı geldi. Bunun dışında bunları buldum.

Bünyamina

80+ Platinum
Sıvı soğutucu uzun ömürlü olur mu ? Bunu aklından nasıl geçirebiliyorsun. Demiyor musun sıvı geçiyor devir daim pompası var bunlar bozulabilir.
Kule tipi soğutucu da ne bozulabilir ? Fan değil mi ? Fanların bozulması yılları alır. Belki hiç bozulmaz.
Burst assasin alırsan iyi olur.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
ozan başaran
hocam bütçenizi zorlayabilirseniz arctic liquid freezer 360 lık almaya bakın daha da işlemci soğutucusuyla işiniz olmaz her türlü işlemciyi soğutur. attıklarınız arasından ls520 en performanslısı id cooling nasıl bilmiyorum ama kötüdür muhtemelen

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Alican ekinci
uzun ömürlülük istiyorsan bence sıvı soğutmaya bakma kule tipleri daha uzun ömürlü. he kasamda görünüşü güzel olsun dersen o ayrı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
hedef gösteriliyorum
uzun ömürlü olan şey hava soğutucu zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutucu uzun ömürlü olur mu ? Bunu aklından nasıl geçirebiliyorsun. Demiyor musun sıvı geçiyor devir daim pompası var bunlar bozulabilir.
Kule tipi soğutucu da ne bozulabilir ? Fan değil mi ? Fanların bozulması yılları alır. Belki hiç bozulmaz.
Burst assasin alırsan iyi olur.
haklısınız aslında bu yüzden açtım konuyu ama arctic freezer gibi rünlere 5+ yıl ömür biçiliyor bu yüzden sordum
hocam bütçenizi zorlayabilirseniz arctic liquid freezer 360 lık almaya bakın daha da işlemci soğutucusuyla işiniz olmaz her türlü işlemciyi soğutur. attıklarınız arasından ls520 en performanslısı id cooling nasıl bilmiyorum ama kötüdür muhtemelen
uzun ömürlülük istiyorsan bence sıvı soğutmaya bakma kule tipleri daha uzun ömürlü. he kasamda görünüşü güzel olsun dersen o ayrı.
uzun ömürlü olan şey hava soğutucu zaten.
kasam 240 destekliyor en fazla ve görünüşle ilgili sıkıntım yok. hemen üstte yazdığım gibi 3200'e 240mm Arctic Liquid Freezer II baya mantıklı gelmişti (trendyolda). kendi sitesinde 6 yıl garanti vermiş ve pompa ömrüne 70 bin saat denmiş. Bu yüzden uzun ömürlü olabileceğini düşündüm.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Alican ekinci
hee arctic deyince işin rengi dğeişri benim için :D yalnız II modellerinde cpu pompanın üzerindeki fan da sorunlu olanlar vardı bi ara rev. una bakarak al bunun gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hee arctic deyince işin rengi dğeişri benim için :D yalnız II modellerinde cpu pompanın üzerindeki fan da sorunlu olanlar vardı bi ara rev. una bakarak al bunun gibi
tam ismi "Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB AR-ACFRE00093A Rev 3 Sıvı Soğutucu" rev3 olduğu için sorunsuzdur diye düşünüyorum :D ve 3200 yani 3200'e düzgün sıvı soğutma yok anladığım kadarıyla, bir de 2650'ye DeepCool LS520 SE 240mm var. Hala emin değilim burst assassin mi yoksa neredeyse 3 katı fiyata arctic mi :D

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Alican ekinci
tam ismi "Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB AR-ACFRE00093A Rev 3 Sıvı Soğutucu" rev3 olduğu için sorunsuzdur diye düşünüyorum :D ve 3200 yani 3200'e düzgün sıvı soğutma yok anladığım kadarıyla, bir de 2650'ye DeepCool LS520 SE 240mm var. Hala emin değilim burst assassin mi yoksa neredeyse 3 katı fiyata arctic mi :D
arctici ne kadar sevsemde geçeceğin işlemci için gereksiz olduğunu düşünüyorum.birde 3 katı fiyatına.

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Koray ercan

Thermalright Peerless Assassin al geç sıvı soğutucu tamamen illüzyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
arctici ne kadar sevsemde geçeceğin işlemci için gereksiz olduğunu düşünüyorum.birde 3 katı fiyatına.

Thermalright Peerless Assassin al geç sıvı soğutucu tamamen illüzyon

evet haklısınız aslında abartmadan ve bütceyi zorlamadan burst assassin alıp geçeceğim sanırım. peerless istemememin sebebi büyük olması. Burst assassin tek bloklu olanlar arasında en kalın bloğa ve 6 ısı borusuna sahip olan tek soğutucu :D

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Alican ekinci
evet haklısınız aslında abartmadan ve bütceyi zorlamadan burst assassin alıp geçeceğim sanırım. peerless istemememin sebebi büyük olması. Burst assassin tek bloklu olanlar arasında en kalın bloğa ve 6 ısı borusuna sahip olan tek soğutucu :D
6 ısı borusu olması avantaj hocam hemde bu fiyata. bende https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu var işte şansıma kasaya sıfıra sıfır oturdu ramlere değdiği için fanı yukarı çektim diye.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Sidar Özel
Gigabyte auros 360 waterforce nasildir

Top Bottom