anladım doğrudur ben aslında psu konusunda biraz şüpheliyim sıkıntı yaratır mıAldıktan sonra darboğaz sorulmaz
Darboğaz devasa fark olmadıkça önemli değil
750w yeter, artar ama PSU markası olmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca imzamdaki sistemden 4060ti'a yükseltmek saçma olur söyleyeyim. Çok az fark var aralarında bence 4070/4070 super altında bir sisteme yükseltilmez şuankinden
Yaratma ihtimali var ama çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum. Yine de değiştirmek daha mantılı olur.anladım doğrudur ben aslında psu konusunda biraz şüpheliyim sıkıntı yaratır mı
Anladım ben sistemi alırken seçeneklerde yoktu 43000 tl ye daha mantıklı bir seçeğiniz var mı acaba ? Birde nvidia frame generation olduğu için aldım amd ye oyüzden yaklaşmıyorumYaratma ihtimali var ama çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum. Yine de değiştirmek daha mantılı olur.
Psu konusunda yanlış yaptım galiba ne gibi sorunlar çıkartabilir ?Yaratma ihtimali var ama çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum. Yine de değiştirmek daha mantılı olur.
Sorun nvidia alman değil 3060tan 4060ti'ye yükseltmek gereksiz bir harcama gibi geldi bana fark az çünkü. 43 bin TL ise dolandırılmışsın diyebilirim çok pahalı linki atar mısın bakayım. Gerçekten baya pahalı 4060ti sisteme göre gelmediyse acilen iptal etAnladım ben sistemi alırken seçeneklerde yoktu 43000 tl ye daha mantıklı bir seçeğiniz var mı acaba ? Birde nvidia frame generation olduğu için aldım amd ye oyüzden yaklaşmıyorum
Ben aslında o sistemi sattım başkanım yeni aldım sistemiSorun nvidia alman değil 3060tan 4060ti'ye yükseltmek gereksiz bir harcama gibi geldi bana fark az çünkü. 43 bin TL ise dolandırılmışsın diyebilirim çok pahalı linki atar mısın bakayım. Gerçekten baya pahalı 4060ti sisteme göre gelmediyse acilen iptal et
Bence siparişi iptal et
daha bugün 4070'li sistem vatanda 36k satıldı özelleştirmeyle birlikte rahatla 4070 alırsın bu paralara 4070s indirimi bile kovalanırBen aslında o sistemi sattım başkanım yeni aldım sistemi
Sistem bu yükseltmeler var
Görmedim ki vallahi iptalde edemeyeceğim galibadaha bugün 4070'li sistem vatanda 36k satıldı özelleştirmeyle birlikte rahatla 4070 alırsın bu paralara 4070s indirimi bile kovalanır
Müşteri hizmetleri ile görüş bir şeyler yap iptal et peşini bırakma hakkının. Çekinmene gerek yok çok pahalı fiyat gerçekten.Görmedim ki vallahi iptalde edemeyeceğim galiba
Var mı önerebileceğiniz hemen onu sipariş vereyimMüşteri hizmetleri ile görüş bir şeyler yap iptal et peşini bırakma hakkının. Çekinmene gerek yok çok pahalı fiyat gerçekten.