Dostum bu benim alacağım yerde bütceyi aşıyor bu yüzden daha düşük fiyatlı bir şey lazımMesaj otomatik birleştirildi:
8800 tl bandında
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 m2 ssd destegi gözüküyor 4 ram slotlu
Dostum normalde game garajdan alacaktım sistemi o zaman 7800x3d 4070 ti super i olan sağlam bir kasa alabilirdim fakat game garaj ike ilgili şikayet varda kötü yorumlar çok fazla bende bu yüzden vatandan toplayacağım ve vatan çok fazla kar koyuyor biliyorsun.7600x niye alıyorsunuz ki?
7600 daha iyi bir seçenek.
7600x, 7600 ile nerdeyse aynı performans ama güç tüketimi, ısınımı tarafından da kötü.
Ayrıca sizin 65k falan bütçeniz yokmuydu, ben sana toplamıştım sistem.
Niye 7600'lere kadar düştünüz ki?
Hata yapıyorsun, benim kanaatimce.Dostum normalde game garajdan alacaktım sistemi o zaman 7800x3d 4070 ti super i olan sağlam bir kasa alabilirdim fakat game garaj ike ilgili şikayet varda kötü yorumlar çok fazla bende bu yüzden vatandan toplayacağım ve vatan çok fazla kar koyuyor biliyorsun.
Gamegaraj üzmez özelden sana önerdiğim sistemi al benceDostum normalde game garajdan alacaktım sistemi o zaman 7800x3d 4070 ti super i olan sağlam bir kasa alabilirdim fakat game garaj ike ilgili şikayet varda kötü yorumlar çok fazla bende bu yüzden vatandan toplayacağım ve vatan çok fazla kar koyuyor biliyorsun.
ne şikayetleri var ki ? Bende sistemimi oradan almıştım kullanıyorum sorun yok. Fanım bozulmuştu ulaşıp durumu bildirdim ücretsiz fan tedariği yapmışlardı.Dostum normalde game garajdan alacaktım sistemi o zaman 7800x3d 4070 ti super i olan sağlam bir kasa alabilirdim fakat game garaj ike ilgili şikayet varda kötü yorumlar çok fazla bende bu yüzden vatandan toplayacağım ve vatan çok fazla kar koyuyor biliyorsun.
7800x3d varken vatan diye asla 7600x almazdımDostum normalde game garajdan alacaktım sistemi o zaman 7800x3d 4070 ti super i olan sağlam bir kasa alabilirdim fakat game garaj ike ilgili şikayet varda kötü yorumlar çok fazla bende bu yüzden vatandan toplayacağım ve vatan çok fazla kar koyuyor biliyorsun.
Tavsiye ederim.MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merhaba arkadaşlar elimde rtx 4070 super ve 7600x var 2 m2 slotu 4 ram slotu olan ileriye dönük(ileride yükseltme yapacağım) bir anakart lazım yardımcı olursanız sevinirim(8500 tl bütce)