Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

7600x işlemci için soğutucu önerisi

aeg21tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Bütçe
5000
Herkese iyi pazarlar dilerim öncelikle Kafayı yemek üzereyim araştırdığım, bu bütçedeki çoğu soğutucu bu Nalet işlemciyi adam akıllı soğutamıyor adam 360mm sıvı soğutma takmış işlemci 90 derecelere çıkıyor lütfen doğru düzgün, alacağım işlemciyi serin tutabilecek bir kule tipi soğutucu önerin ayrıca beni 4 5 yıl götürsün de sıvı soğutucu da olabilir, şimdiden teşekkürler. Bu arada bütçe olarak 5 - 6k ya kadar çıkabilirim.

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Merdo.
Herkese iyi pazarlar dilerim öncelikle Kafayı yemek üzereyim araştırdığım, bu bütçedeki çoğu soğutucu bu Nalet işlemciyi adam akıllı soğutamıyor adam 360mm sıvı soğutma takmış işlemci 90 derecelere çıkıyor lütfen doğru düzgün, alacağım işlemciyi serin tutabilecek bir kule tipi soğutucu önerin ayrıca beni 4 5 yıl götürsün de sıvı soğutucu da olabilir, şimdiden teşekkürler. Bu arada bütçe olarak 5 - 6k ya kadar çıkabilirim.
https://inventus.com.tr/mi_products...fvecZxgqJ3uy6cUfEfe2-Z9FsRAmEB58aAuqZEALw_wcB
bu ikisinden biri üzmez.
Ben yeni ARCTIC aldım çok memnunum.

Jill Valentine

80+ Silver

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Merdo.

ARCTIC soğutucunun tek sıkıntısı montaj yaparken iki yandan vidalamak hocam yalama bile olabiliyor vida o yüzden çok güç kullanmak gerekli olabiliyor kendim montajını yaparken mesela zorlandım nedense.
DeepCool ne güzel vidalarını elinle bile çevirebiliyosun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Alperen
Thermalight phantom spirit al kafan rahat olsun

Top Bottom