Yardım 7700xt kal yıl götürür

EYOMEN

80+
Reaksiyon skoru
0
Rx 7700xt li sistem alıyorum bir arkadaşımla konuştuğumda bana amdnin iki yıl belki götüreceğini söyledi doğru mu ben uzun süredir bir şeyler istiyorum
Bu ekran kartı beni kaç yıl götürür

boş konuşuyor

7700xt cok guzel bır kart bırak 2 yılı 4-5 e kadar gıder rahat ol. onemlı olan ddr4 mu ddr5 mı alacak olman. ddr5 alırsan baya uzun soluklu olur.

Sen o arkadaşını dinleme amd'nin 2017 yılında çıkardığı rx 580'i bile hala kullanıyor millet çoğu işide yapıyor uzun süre götürür

Rx 7700xt li sistem alıyorum bir arkadaşımla konuştuğumda bana amdnin iki yıl belki götüreceğini söyledi doğru mu ben uzun süredir bir şeyler istiyorum
Bu ekran kartı beni kaç yıl götürür
Bende 7700xtli sistem aldım geçen kullanımına bağlı değişir ama ben 4 5 sene kullanmayı düşünüyorum şahsen yenilemeden

Hocam şimdi şöyle arkadaşın haksız sayılmaz. Götürmekten kastımız nedir 2k da full ultrada bütün 3A oyunları oynamaksa evet arkadaşın haklı olabilir. Fakat 1920x1080 de arada single oynayacağım cs valo lol oynayacağım dersen 5-6 yıl götürür tamamen ne beklediğine ne istediğine bağlı

Hocam şimdi şöyle arkadaşın haksız sayılmaz. Götürmekten kastımız nedir 2k da full ultrada bütün 3A oyunları oynamaksa evet arkadaşın haklı olabilir. Fakat 1920x1080 de arada single oynayacağım cs valo lol oynayacağım dersen 5-6 yıl götürür tamamen ne beklediğine ne istediğine bağlı
Gta6 falan gibi yeni nesil oyunlar oynayacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri