7800x3d 5070 sistemim last of us 2 yi açmıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kardeşim sen anlamıyor musun her oyuna her gün 2000 vericek bi param yok yani bu normal değil mi komik gibi gelip gidip satın al diypsun ben bilmiyor muyum **
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamen sorunlu veya sorunsuz olduğu çıkar mı böyle
Steam offline hesap al 1 oyun 25tl 2 oyun 35tl 3 oyun 50tl gibi bir fiyatlandırması var

kardeşim sen anlamıyor musun her oyuna her gün 2000 vericek bi param yok yani bu normal değil mi komik gibi gelip gidip satın al diypsun ben bilmiyor muyum **

Usta yüzde yüz yüke sokuyor işte sıcaklıkları fan devrini falan görüyorsun

Saçma sapan sitelerden
sistemim dediğim gibi 7800x3d 5070 sağlamoyundan last of us giriyorum oyuna giriyor yada girmeden çöküyor atıyor neymiş ekran kartı yetersizmiş bilmem ne günlerdir uğraşıyorum bu sistemi boşuna mı aldım bı yardımcı olur musunuz
Saçma sapan sitelerden oyun indirme , bilgisayarına virüs yüklersin. Boşta bile pc tam yükte çalışıyor hale gelir çözümü de virüsü temizleyemezsen format atmaktır. Tor***t oyun sitesini kullan en güvenilir orası

Saçma sapan sitelerden
Saçma sapan sitelerden oyun indirme , bilgisayarına virüs yüklersin. Boşta bile pc tam yükte çalışıyor hale gelir çözümü de virüsü temizleyemezsen format atmaktır. Tor***t oyun sitesini kullan en güvenilir orası
Steam offline hesap olarak almış

Arkadaşlar adam hesap satın almış arka bir yerlerinizden okuyup KoRSaN eĞeĞe o.O2 yapmayın yani hoş değil adamın hatasıyla korsanın bir alakası yok
Sorunlu bir oyun zaten Last of us pc portunu pek iyi yapamadılar
Eski GPU driver'larından kurup deneyebilirsin sisteminde bir sorun yok

aynen onlar faiz yidikleri için 2000 tl komaz onlara.biz napalım peki.haram diye yemiyoruz faiz.2000 tl nerden bulalım oyuna

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,667
Üyeler
184,476
Son üye
Sorloth
Geri