ben olsam 9700x alırdım işlemciyi onun hariç sıvı soğutma 3klık enermax tercih et kalanları kullanabilirsinAlıntıyı görüntüle
Hazır sistem olarak daha iyisi var mıdır acaba parçalar iyi midir ?
ben olsam 9700x alırdım işlemciyi onun hariç sıvı soğutma 3klık enermax tercih et kalanları kullanabilirsin
Ram olarak patriot viper venom 2x16 dual kit rami alınabilir cl30 olması rami öne çıkaran özelliklerden biri
Ssd de dram yok daha iyi bir ssd seçilebilir
Ana hedef CS2 500FPS olduğu için en performanslı işlemcinin bu olacağını düşünüyorum arkadaşlar yanlışım var mı ?s1nerjide 36k 7600 işlemcili sistem var o baya uygun
Hocam 500hz monitörünüz mü var?Ana hedef CS2 500FPS olduğu için en performanslı işlemcinin bu olacağını düşünüyorum arkadaşlar yanlışım var mı ?
Ram olarak patriot viper venom 2x16 dual kit rami alınabilir cl30 olması rami öne çıkaran özelliklerden biri
Ssd de dram yok daha iyi bir ssd seçilebilir
540Hocam 500hz monitörünüz mü var?![]()
Hocam akakçe gibi sitelerden toplasanız daha uyguna gelirdide corsair biraz fiyatı tuzlu geldi bana
Aralarında 700 TL oynuyor aşırı çokta değil aslında.Hocam akakçe gibi sitelerden toplasanız daha uyguna gelirdide corsair biraz fiyatı tuzlu geldi bana