Soğutucuda önerebilir misin rica etsem olabildiğince uygun olursa sevinirim param kısıtlı sadece oyun oynıcam render vs yok
Ne kadar ayırdın anakarta?Soğutucuda önerebilir misin rica etsem olabildiğince uygun olursa sevinirim param kısıtlı sadece oyun oynıcam render vs yok
max 4-5 k düşünüyorumNe kadar ayırdın anakarta?
Bu mid-high(mide daha yakın) end en ucuza alınabilecek kartmax 4-5 k düşünüyorum
SIVI SOĞUTUCUSoğutucuda önerebilir misin rica etsem olabildiğince uygun olursa sevinirim param kısıtlı sadece oyun oynıcam render vs yok
LinkSIVI SOĞUTUCU
DeepCool LS720 White A-RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LS720 White A-RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
RGB
DÜZ
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
4060ti değilde en azından 4070 e geçmeni isterim.Merhaba 7800x3d için anakart arıyorum kule tipi soğutma kullanıcam gtx 1080 ekran kartı aldım 2.el çok uyguna(idarelik daha sonra 4060 Ti'ya yükselteceğim) en uyguna uyumlu çalışacak anakart önerir misiniz?
MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart bu anakart iş görür mü?
Soğutucuda önerebilir misin rica etsem olabildiğince uygun olursa sevinirim param kısıtlı sadece oyun oynıcam render vs yok
max 4-5 k düşünüyorum