Bütçeniz ne kadar ona göre önerelim hocam.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
5K hocamBütçeniz ne kadar ona göre önerelim hocam.
Hocam aman bune işlemci kadar fiyatı var.ben bunla kullanıyorumAsus ROG Ryujin III 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Ryujin III 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Ryujin III 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kb hocam bütçe belirtmediğiniz için dalgınlığıma geldi direkt atıverdim5K hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aman bune işlemci kadar fiyatı var.
Yok hocam şasırdım sadece bu fiyatlarda bir sıvı soğutma olduğuna.kb hocam bütçe belirtmediğiniz için dalgınlığıma geldi direkt atıverdim
Hocam çok az daha çıkıp kasanıza sığıyorsa bunu;5K hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aman bune işlemci kadar fiyatı var.
Eyvallah hocam önerdiğiniz ürünler ihtiyacima göre cıkıyor sürekli.Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu mu daha iyidir yoksa lian li mi?Hocam çok az daha çıkıp kasanıza sığıyorsa bunu;
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arctic Liquid Freezer III - 420 Intel / AMD 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kasanıza sığmıyorsa yine az daha çıkıp bunu almanızı öneririm.
Arctic Liquid Freezer III - 360 Intel / AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, 3x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (ACFRE00136A) | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com