7800x3d için anakart çok düşük kalmış b650-s tercih edilmeliAlıntıyı görüntüle
yanına da şöyle uzun ömürlü bir soğutma alabilirsiniz.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Seçeneklerde çok bir şey yok o yüzden7800x3d için anakart çok düşük kalmış b650-s tercih edilmeli
Selam kasaya 50-60K Monitöre de 10 k para ayırdım önerilerinizi bekliyorum
(valorant,cs2,gta6,fc25) oynayacağım
evet dogru diyorsunuz ama 7800x3d ve üzerine çıkıyor isek iyi bir anakarta ihtiyacımız var demektir.Seçeneklerde çok bir şey yok o yüzden
diğer b650-s ile alınabilir herhaldeSuper 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet dogru diyorsunuz ama 7800x3d ve üzerine çıkıyor isek iyi bir anakarta ihtiyacımız var demektir.
evet b650-s ile düşünülebilri ama kişi amd ekrna kartı istiyormu orası ögrenelim yoksa bu sistem f/p snerji sistemidiğer b650-s ile alınabilir herhalde
Amd ekran kartı istemiyorum Şu Super 7000 harikaymış.Fiyatı iyi mi sizce piyasaya göre ben diğerlerine bakma tenezzülü görmüyorum birde Bu sistem gta 6 oynatır mıevet b650-s ile düşünülebilri ama kişi amd ekrna kartı istiyormu orası ögrenelim yoksa bu sistem f/p snerji sistemi
1,süper 7000 sistem güzelAmd ekran kartı istemiyorum Şu Super 7000 harikaymış.Fiyatı iyi mi sizce piyasaya göre ben diğerlerine bakma tenezzülü görmüyorum birde Bu sistem gta 6 oynatır mı
+Palit markası güvenilir mi
amd ekran kartları güvenilir miAlıntıyı görüntüle
yanına da şöyle uzun ömürlü bir soğutma alabilirsiniz.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Sadece bunları oynayacaksan 50-60 gibi bir para bayılmana gerek yok. 35-40k’ya gayet uzun ömürlü sistem yaparsın.Selam kasaya 50-60K Monitöre de 10 k para ayırdım önerilerinizi bekliyorum
(valorant,cs2,gta6,fc25) oynayacağım
Kanka işte olmuyor be ddr4 falan oluyor ben birde hafta da 2-3 saat kullanacağım yani makina sıfırdan farksız olcak 2.el olsa bile öyle söyleyeyim.Sadece bunları oynayacaksan 50-60 gibi bir para bayılmana gerek yok. 35-40k’ya gayet uzun ömürlü sistem yaparsın.