Valla ben kullanıyorum onnumara beş yıldız bir kart gayette memnunum7800XT KULLANAN SORUN YAŞAYAN VARMI?
Uzun kullanımda nvdia ekran kartlarına göre ömrü ne durumda??
Ne kadar süredir kullanıyorsun? Güncelleme veya siyah ekran aldığın oldumu ?Valla ben kullanıyorum onnumara beş yıldız bir kart gayette memnunum
Hayır almadım 7800 xt yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 7000 serisi ekran kartları amdnin sorunsuz kartlaridir (Geçmişten buyana AMD kullaniyorum dediğiniz siyah ekran cart curt eski kartlarda olan hatalar) Bu kartlar AMD nin gerçekten AMD olduğu kartlardır.Ne kadar süredir kullanıyorsun? Güncelleme veya siyah ekran aldığın oldumu ?
halada oluyor sorunlar sorunsuz değiller ki nvidiaya kıyasla hala fazla gerideler yazılımsal olarakHayır almadım 7800 xt yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 7000 serisi ekran kartları amdnin sorunsuz kartlaridir (Geçmişten buyana AMD kullaniyorum dediğiniz siyah ekran cart curt eski kartlarda olan hatalar) Bu kartlar AMD nin gerçekten AMD olduğu kartlardır.
Geçmiş eski kartlarla karıştırıyorlar (ATİ) zamanından beri AMD kullanıyorum asla fanligini yapmıyorum fakat cidden Nvidiaya göre saf güçte ezip geçiyor VRAM konusundada şuanda üstünler gibi yakın zamanda benim görüşümce İkisi kıyasıya kapışacak çünkü AMD baya büyüdü her konuda.Ya arkadaş anlamıyorum kim neresinden iyduruyor hata alıyorum diye 1 sendir rx6700 kullanıyorum 1080p de hala taş gibi 2k monitore gecicem
Geçmişteki kartlarını kullandınız mı hocam ? Ati zamanindan beri kullanıyorum ben bu kartları hemen hemen tüm serilerini kullandım. Bu 7000 serisini sıkıştırmama rağmen ne siyah ekran ne bir yazılımsal sorun yaşadım 2 ayda ben diyim 1.5 ay aralıksız zorladım 2k tüm oyunlarda hatanın h sini almadım valla. Yazılımsal olarak evet gerideler fakat yine diyorum AMD nin AMD olduğunu anladığımız kartlardır 7000 serisihalada oluyor sorunlar sorunsuz değiller ki nvidiaya kıyasla hala fazla gerideler yazılımsal olarak
nividya tarafında rakibi kim pek bilgim yok ama sırf vram için bile alınır benceGeçmiş eski kartlarla karıştırıyorlar (ATİ) zamanından beri AMD kullanıyorum asla fanligini yapmıyorum fakat cidden Nvidiaya göre saf güçte ezip geçiyor VRAM konusundada şuanda üstünler gibi yakın zamanda benim görüşümce İkisi kıyasıya kapışacak çünkü AMD baya büyüdü her konuda.
7800 xt nin rakibi daha çok 4070 ti gibi duruyor kimi zaman denk düşüyor kimi zaman biraz daha düşük kalıyor ama asla 4070 değil rakibi tam ortasında gidip gelen bir kart.nividya tarafında rakibi kim pek bilgim yok ama sırf vram için bile alınır bence
Mesela simdi baktım 4060 ti en ucuzu 18k civarlarında 16gb vram 128bit 7800xt 256bitnividya tarafında rakibi kim pek bilgim yok ama sırf vram için bile alınır bence
7800 xt 4070 ti ile denk hemen hemenMesela simdi baktım 4060 ti en ucuzu 18k civarlarında 16gb vram 128bit 7800xt 256bit
4070 tı nin 16gb i yok galiba yada ben goremedim vram den kısıp tamamen yazılıma guvenliyolar uztelik daha pahalai7800 xt nin rakibi daha çok 4070 ti gibi duruyor kimi zaman denk düşüyor kimi zaman biraz daha düşük kalıyor ama asla 4070 değil rakibi tam ortasında gidip gelen bir kart.
Ben zaten bi ara am5 e geçmeyi düşünüyorum tamamen vramden ve fiyat farkından dolayı alacaktım 7800xt ama şuan am4 de kalicam gibi7800 xt 4070 ti ile denk hemen hemen