Neler Yeni

7800XT KULLANAN SORUN YAŞAYAN VARMI?

Zaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Deniz
7800XT KULLANAN SORUN YAŞAYAN VARMI?
Uzun kullanımda nvdia ekran kartlarına göre ömrü ne durumda??

sabanozsu

80+ Bronze
Ne kadar süredir kullanıyorsun? Güncelleme veya siyah ekran aldığın oldumu ?
Hayır almadım 7800 xt yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 7000 serisi ekran kartları amdnin sorunsuz kartlaridir (Geçmişten buyana AMD kullaniyorum dediğiniz siyah ekran cart curt eski kartlarda olan hatalar) Bu kartlar AMD nin gerçekten AMD olduğu kartlardır.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ya arkadaş anlamıyorum kim neresinden iyduruyor hata alıyorum diye 1 sendir rx6700 kullanıyorum 1080p de hala taş gibi 2k monitore gecicem

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,628
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hayır almadım 7800 xt yi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 7000 serisi ekran kartları amdnin sorunsuz kartlaridir (Geçmişten buyana AMD kullaniyorum dediğiniz siyah ekran cart curt eski kartlarda olan hatalar) Bu kartlar AMD nin gerçekten AMD olduğu kartlardır.
halada oluyor sorunlar sorunsuz değiller ki nvidiaya kıyasla hala fazla gerideler yazılımsal olarak

sabanozsu

80+ Bronze
Ya arkadaş anlamıyorum kim neresinden iyduruyor hata alıyorum diye 1 sendir rx6700 kullanıyorum 1080p de hala taş gibi 2k monitore gecicem
Geçmiş eski kartlarla karıştırıyorlar (ATİ) zamanından beri AMD kullanıyorum asla fanligini yapmıyorum fakat cidden Nvidiaya göre saf güçte ezip geçiyor VRAM konusundada şuanda üstünler gibi yakın zamanda benim görüşümce İkisi kıyasıya kapışacak çünkü AMD baya büyüdü her konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

halada oluyor sorunlar sorunsuz değiller ki nvidiaya kıyasla hala fazla gerideler yazılımsal olarak
Geçmişteki kartlarını kullandınız mı hocam ? Ati zamanindan beri kullanıyorum ben bu kartları hemen hemen tüm serilerini kullandım. Bu 7000 serisini sıkıştırmama rağmen ne siyah ekran ne bir yazılımsal sorun yaşadım 2 ayda ben diyim 1.5 ay aralıksız zorladım 2k tüm oyunlarda hatanın h sini almadım valla. Yazılımsal olarak evet gerideler fakat yine diyorum AMD nin AMD olduğunu anladığımız kartlardır 7000 serisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
ahmet burak kara
Ben de 6800 kullanıyorum çok memnunum. Tek bir hata almadım bir senedir. AMD ekran kartı alınmaz diyen direkt teknoloji cahildir, sözüne güven olmaz. O kadar netim.

Bu mantıkla Skoda araba da almayalım tekerleri dışa basıyor. Malum 30 sene öncekiler bi acayipti.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Geçmiş eski kartlarla karıştırıyorlar (ATİ) zamanından beri AMD kullanıyorum asla fanligini yapmıyorum fakat cidden Nvidiaya göre saf güçte ezip geçiyor VRAM konusundada şuanda üstünler gibi yakın zamanda benim görüşümce İkisi kıyasıya kapışacak çünkü AMD baya büyüdü her konuda.
nividya tarafında rakibi kim pek bilgim yok ama sırf vram için bile alınır bence

sabanozsu

80+ Bronze
nividya tarafında rakibi kim pek bilgim yok ama sırf vram için bile alınır bence
7800 xt nin rakibi daha çok 4070 ti gibi duruyor kimi zaman denk düşüyor kimi zaman biraz daha düşük kalıyor ama asla 4070 değil rakibi tam ortasında gidip gelen bir kart.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
7800 xt nin rakibi daha çok 4070 ti gibi duruyor kimi zaman denk düşüyor kimi zaman biraz daha düşük kalıyor ama asla 4070 değil rakibi tam ortasında gidip gelen bir kart.
4070 tı nin 16gb i yok galiba yada ben goremedim vram den kısıp tamamen yazılıma guvenliyolar uztelik daha pahalai
Mesaj otomatik birleştirildi:

7800 xt 4070 ti ile denk hemen hemen
Ben zaten bi ara am5 e geçmeyi düşünüyorum tamamen vramden ve fiyat farkından dolayı alacaktım 7800xt ama şuan am4 de kalicam gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,291
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker
Top Bottom