Neler Yeni

7900gre uygun işlemci önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
PC kolikte 14.199TL Kredi kartın varsa öyle al.
hocam baya uygun sonraki ay a fiyatı baya yükselir bence
M2 olarak bu ürünü alabilirsin. Anakart indirimde. Kasan yok burada ama onu da zoko seçebilirsin. :D
Gayet beğendim.
evet hocam anakartım ve psu elime ulasti psu yu sizin linkten aldim anakartı vatandan aldim 4.2kya uygundu baya attiginiz ssdiyi degerlendiricem birde hocam hava soğutma kötü duruyor görünüs olarak 240lık corsair sıvı soğutma mantıklı degil midir

Bünyamina

80+ Platinum
hocam baya uygun sonraki ay a fiyatı baya yükselir bence

evet hocam anakartım ve psu elime ulasti psu yu sizin linkten aldim anakartı vatandan aldim 4.2kya uygundu baya attiginiz ssdiyi degerlendiricem birde hocam hava soğutma kötü duruyor görünüs olarak 240lık corsair sıvı soğutma mantıklı degil midir
O sıvı soğutmayı almanı önermem. Görünüş olarak attığım kule tipi de fan durmuyor. İnan daha iyi olur. Güzel almışsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
O sıvı soğutmayı almanı önermem. Görünüş olarak attığım kule tipi de fan durmuyor. İnan daha iyi olur. Güzel almışsın.
hocam önere bilceginiz sıvı soğutma varmıydı cünkü sıvı soğutma markası ne ise kasa markasinida almayı düşünüyorum

Bünyamina

80+ Platinum
hocam önere bilceginiz sıvı soğutma varmıydı cünkü sıvı soğutma markası ne ise kasa markasinida almayı düşünüyorum
O zaman üstelemeyeceğim istediğin olsun. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
hocam kasa atx benim sistem m/atx

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
he kasa önerisi verdiginizi sanmistim bu kadar havasoğutmayı önermenizi fazla anlamadim ,derece farkı mı var hocam
Uyguna işini çözüyorsun. Yıllarca bozulmuyorlar. Fan var sadece. Sıvı soğutma pompası radyatörü felan ne olacağı belli değil. Benim hoşuma gitmiyor. 14900K gibi bir işlemci varsa o zaman sağlam bir sıvı soğutma şart. Bu tarz 7800x3d gibi işlemcilere fazlasıyla yeterli 2k attığım fan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
Uyguna işini çözüyorsun. Yıllarca bozulmuyorlar. Fan var sadece. Sıvı soğutma pompası radyatörü felan ne olacağı belli değil. Benim hoşuma gitmiyor. 14900K gibi bir işlemci varsa o zaman sağlam bir sıvı soğutma şart. Bu tarz 7800x3d gibi işlemcilere fazlasıyla yeterli 2k attığım fan.
anladim hocam paparadan kredi cekme gibi bir sey var mı hocam bu işlemciyi uygunken almayı düşünüyorum sadece paparam var ne yapmami önerirsiniz ?

Bünyamina

80+ Platinum
anladim hocam paparadan kredi cekme gibi bir sey var mı hocam bu işlemciyi uygunken almayı düşünüyorum sadece paparam var ne yapmami önerirsiniz ?
Yapılacak şey ailende varsa kredi kartı ile almak. Çalışıyorsan kredi kartı çıkartabilirsin ya da 25k faizsiz krediye başvurabilirsin.
İstemiyorsan bekle maaşı. Çok yükselmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
Yapılacak şey ailende varsa kredi kartı ile almak. Çalışıyorsan kredi kartı çıkartabilirsin ya da 25k faizsiz krediye başvurabilirsin.
İstemiyorsan bekle maaşı. Çok yükselmez.
çalışıyorum reşitim sigortalı işte calısıyorum yeni kart acsam cekebilir miyim

Bünyamina

80+ Platinum
çalışıyorum reşitim sigortalı işte calısıyorum yeni kart acsam cekebilir miyim
Faizsiz krediye başvurman daha iyi olur. Kredi kartı olarak yüksek limit vermeyebilirler. Araştır yaparsın bir şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,494
Üyeler
165,026
Son üye
marinluther
Top Bottom