CharlesFTW
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Muhammed
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam baya uygun sonraki ay a fiyatı baya yükselir bencePC kolikte 14.199TL Kredi kartın varsa öyle al.
evet hocam anakartım ve psu elime ulasti psu yu sizin linkten aldim anakartı vatandan aldim 4.2kya uygundu baya attiginiz ssdiyi degerlendiricem birde hocam hava soğutma kötü duruyor görünüs olarak 240lık corsair sıvı soğutma mantıklı degil midirM2 olarak bu ürünü alabilirsin. Anakart indirimde. Kasan yok burada ama onu da zoko seçebilirsin.
Gayet beğendim.
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMSI PRO B650M-P AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650M-P AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comZoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com