Atmosferik
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bu videodaki sorunu bende yaşıyorum maalesef şanssızlık oldu galiba batarya değişimi isteyelim
Xiaomi 120w şarj adaptörü denedim 65w şarj cikisi veriyor diğer cihazlara 100w powerbank denedim lenevo 100w şarj cihazı denedim hiç birinde sonuç alamadım ürünün tek problemi şarj değil videodaki gibi gücünü arttırıyor azaltiyor hem batarya hemde ürünün kendisindekaliteli bir 3A adaptör ile denediniz yine de şarj olmuyor mu? senin piller gerçekten bozuk olabilir, yorumlara göre satıcıya yazın hızlıca batarya gönderimi yapıyor diye biliyorum
Firma tekrar aradı batarya değişimi yapabileceklerini yada aldığım site üzerinden ürün değişimi talebi açıp ürün değişiminde yapabileceğimi söyledi sorunun bataryadan kaynaklandığını söylüyorlar 0549 684 63 42 bu numara ile iletişime geçebilirsiniz benle aynı sorunu yaşıyorsanız yada batarya talebiniz varsaXiaomi 120w şarj adaptörü denedim 65w şarj cikisi veriyor diğer cihazlara 100w powerbank denedim lenevo 100w şarj cihazı denedim hiç birinde sonuç alamadım ürünün tek problemi şarj değil videodaki gibi gücünü arttırıyor azaltiyor hem batarya hemde ürünün kendisinde Alıntıyı görüntüle
Firma iadeye yönlendirdi
Hocam sorununuzu tam olarak yazabilir misiniz? Ben de satın aldım fakat daha şarja takmadım. Küçük batarya ile ilk açılışta cihazın çalışıp çalışmamasını test etmiştim o kadar. Şarj göstergesini de üzerindeki % değeri sanıyordum ama pilin üzerindeki tuşmuş sanırım. Dün küçük batarya ile tekrar bir süpürme işlemi yaptım kendini direkt kapatıyordu sonra pil tuşuna bastım 1 bar yeşil yanıyordu. %25 civarındadır diye düşünüyorum. Büyük bataryayı taktım direkt çalıştı ve 3 bar yeşil yanıyordu. Tam olarak boş olduğunda farklı bir renk mi yanıyor yoksa 1 bar yeşil yanıyorken bile kendini kapatması anormal mi? Ben de ona göre test edeceğim cihazı.Firma tekrar aradı batarya değişimi yapabileceklerini yada aldığım site üzerinden ürün değişimi talebi açıp ürün değişiminde yapabileceğimi söyledi sorunun bataryadan kaynaklandığını söylüyorlar 0549 684 63 42 bu numara ile iletişime geçebilirsiniz benle aynı sorunu yaşıyorsanız yada batarya talebiniz varsa
cihaz üstündeki yüzde değeri pil seviyesi diye düşünüyorum hocam. Cihazın pillerinde genel olarak bir sorun var gibi geliyor bana.Hocam sorununuzu tam olarak yazabilir misiniz? Ben de satın aldım fakat daha şarja takmadım. Küçük batarya ile ilk açılışta cihazın çalışıp çalışmamasını test etmiştim o kadar. Şarj göstergesini de üzerindeki % değeri sanıyordum ama pilin üzerindeki tuşmuş sanırım. Dün küçük batarya ile tekrar bir süpürme işlemi yaptım kendini direkt kapatıyordu sonra pil tuşuna bastım 1 bar yeşil yanıyordu. %25 civarındadır diye düşünüyorum. Büyük bataryayı taktım direkt çalıştı ve 3 bar yeşil yanıyordu. Tam olarak boş olduğunda farklı bir renk mi yanıyor yoksa 1 bar yeşil yanıyorken bile kendini kapatması anormal mi? Ben de ona göre test edeceğim cihazı.
Emin misiniz? Ben güç yüzdesi olarak düşündüm. Cihazı kullanmaya pek vaktim olmadı. Eğer öyle ise %25 iken kendisini kapatıyordu. Doğal olarak şarj yüzdesi olması gerek. Ben de sizin gibi düşünmüştüm başta.cihaz üstündeki yüzde değeri pil seviyesi diye düşünüyorum hocam. Cihazın pillerinde genel olarak bir sorun var gibi geliyor bana.
yüzde değeri düşerken cihazın ses seviyesinde değişiklik olmuyordu hocam. o yüzden pil seviyesi olduğuna kanaat getirmiştim. zaten yüzde değeri sıfır olduğunda cihaz kapandı. cihazda zaten herhangi bir hız ayarı yoktu, tek mod çalışıyordu.Emin misiniz? Ben güç yüzdesi olarak düşündüm. Cihazı kullanmaya pek vaktim olmadı. Eğer öyle ise %25 iken kendisini kapatıyordu. Doğal olarak şarj yüzdesi olması gerek. Ben de sizin gibi düşünmüştüm başta.
Nasıl yani? 3 tane hız modu bulunuyor cihazda. Basılı tutunca açılıp kapanıyor. Bas çek yaparsanız da 3 mod arasında geçiş yapıyor. Bunları biliyorum en azından ama yüzde göstergesi konusunda emin değilim.yüzde değeri düşerken cihazın ses seviyesinde değişiklik olmuyordu hocam. o yüzden pil seviyesi olduğuna kanaat getirmiştim. zaten yüzde değeri sıfır olduğunda cihaz kapandı. cihazda zaten herhangi bir hız ayarı yoktu, tek mod çalışıyordu.
ben hız modlarını farketmemişim bile hocam, pili çabuk bittiği için. paketini açtım iki pil toplamda 1dk gitti. 3 gün şarja taktım, 2dk civarı kullanabildiğim için iade ettim.Nasıl yani? 3 tane hız modu bulunuyor cihazda. Basılı tutunca açılıp kapanıyor. Bas çek yaparsanız da 3 mod arasında geçiş yapıyor. Bunları biliyorum en azından ama yüzde göstergesi konusunda emin değilim.
3 gün şarj biraz fazla olmuş açıkçası. Sorunlu batarya gelmiş olabilir. Ben de iade sürecim dolmadan en iyisi bir testini yapayım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.ben hız modlarını farketmemişim bile hocam, pili çabuk bittiği için. paketini açtım iki pil toplamda 1dk gitti. 3 gün şarja taktım, 2dk civarı kullanabildiğim için iade ettim.