ce temmuzda toplayınSadece hazır kasa 7klık sistem öneriniz var mıdır. Sanırım dolar artıyo beklersem fiyat artar mı acaba Önerilerinizi bekliyorum
Temmuza kadar beklemek istemiyorumben
ce temmuzda toplayın
Tek fanlı ve 7k bütçemi aşıyorCYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Temmuza kadar beklemek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek fanlı ve 7k bütçemi aşıyor
dostum hemen karar verip al , dolar firlamiş diyorlar , yine arttiracakalrSadece hazır kasa 7klık sistem öneriniz var mıdır. Sanırım dolar artıyo beklersem fiyat artar mı acaba Önerilerinizi bekliyorum
Güzel bir sistem de bulamadım ki anlasam pc işlerindendostum hemen karar verip al , dolar firlamiş diyorlar , yine arttiracakalr
Donanim arşv youtube kanalinda toplamiş olduğu sistemler var , ordan bakabilirsin.Hem performans testlerinide yapmişGüzel bir sistem de bulamadım ki anlasam pc işlerinden
Fakat çoğu sistemin stoğu yokDonanim arşv youtube kanalinda toplamiş olduğu sistemler var , ordan bakabilirsin.Hem performans testlerinide yapmiş
Melody 3a K vardı ama zamlanmış geç kalmışsın.Sadece hazır kasa 7klık sistem öneriniz var mıdır. Sanırım dolar artıyo beklersem fiyat artar mı acaba Önerilerinizi bekliyorum
ozaman ekran kartı daha kotu olacak https://www.gamegaraj.com/urun/gt301-5a-asus/ şimdi alacaksanız bu temmuza kadar beklersenız ekran kartı 1660 olabilirTemmuza kadar beklemek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek fanlı ve 7k bütçemi aşıyor
maalesef en büyük sorunda stok zaten. Olanlarda baya pahalı , şimdi dolar muallakta yarına ne olur görücezFakat çoğu sistemin stoğu yok
https://www.gaming.gen.tr/urun/2164...-evo-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem hoşuma gitti almayı düşünüyorumm
maalesef en büyük sorunda stok zaten. Olanlarda baya pahalı , şimdi dolar muallakta yarına ne olur görücez