Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Kanks oyun moyun oynanacak. Maks FoRTiNayT oynanır. Bu fiyata bulabilir miyiz uygun bir şeyler?
Parça parça alamayız ya onu unuttum. Arkadaşa alıyoz. 3 senedir biriktiriyo çocuk. Bende koydum bir şeyler alalım da kurtulsun artık.5600G ile sistem toplanabilir. İndirimle GTX 1650 sistem de çıkabilir.
https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/ Şu nasıldır?5600G ile sistem toplanabilir. İndirimle GTX 1650 sistem de çıkabilir.
Parça parça almak şuan için çok daha mantıklı. Hazır sistem olarak düzgün bir şey mevcut değil şu an.Parça parça alamayız ya onu unuttum. Arkadaşa alıyoz. 3 senedir biriktiriyo çocuk. Bende koydum bir şeyler alalım da kurtulsun artık.
Valla hocam.. dilimde tüy bitti. Ben toplarım dedim her şeyi yaparım sorun çıkarsa ben hallederim cart curt. Babası bana da güvenmiyorParça parça almak şuan için çok daha mantıklı. Hazır sistem olarak düzgün bir şey mevcut değil şu an.
Fiyatı fazla. PSU çok kötü.Şu nasıldır?
Mahalle bilgisayarcısına yönlendirin. Athlon 3000G sistem toplasın. (!)Valla hocam.. dilimde tüy bitti. Ben toplarım dedim her şeyi yaparım sorun çıkarsa ben hallederim cart curt. Babası bana da güvenmiyor
Puahahahsadhf. O bilgisayarcı iyimiş ya yineFiyatı fazla. PSU çok kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mahalle bilgisayarcısına yönlendirin. Athlon 3000G sistem toplasın. (!)
parça parça toplamıyorsa Hazır sistem beklemesini söylesin aksi takdirde kazık yiyecektir.Valla hocam.. dilimde tüy bitti. Ben toplarım dedim her şeyi yaparım sorun çıkarsa ben hallederim cart curt. Babası bana da güvenmiyor
2016 da babama 600 tl ye r5 230 1gb satmışlardıPuahahahsadhf. O bilgisayarcı iyimiş ya yine
Bir fikrim yok Berk hocam.@RevenKalr @Furkan Karagülle en yakın hazır sistem ne zaman çıkıyor ona gore ek 300-400 kenara ne kadar koyarsak klavye falan da alırız aynı gün.